kazik109 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mam problem z matrycą, raz wyświetla obraz raz nie. W zasadzie to gdy nie wyświetla to i tak coś tam widać na ekaranie pod odpowiednim kątem, ale baardzo słabiutko. Przez jakiś miesiąc zauważyłem, że obraz zaczyna jakby minimalnie drgać, później zaczął się wyłączać coraz częściej a teraz to w zasadzie pracuje na zewnętrznym monitorze.Od czasu do czasu obraz jeszcze się załącza na LCD ale po jakimś czasie niknie Może wiecie co to może być i ile kosztuje naprawa takiego uszkodzenia ? mój laptop to CA 6700 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wygląda na podświetlenie matrycy (prynajmniej u mnie coś takiego było) za naprawę zapłaciłem 250 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik109 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 okej dzięki ! co to znaczy "podświetlenie matrycy"? bo myślę że coś oprócz tego że ona nie świeci to się za tym kryje :) bo ja wiem że mam problem z podświetleniem, tylko co to może być przy takich objawach ? świetlówka, inwerter, taśma czy coś jeszcze ? nie znam się na tym, pzdr kazik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbohen Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Najprawdapodobniej powoli sypie ci sie INWERTER. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...