franek21 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam ponownie !! Mam problem łącze się z internetem poprzez Neo 1024kb\s i jeśli ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m Operę lub Pocztę to bardzo długo się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>. W tej samej chwili pojawia się w MENARZERZE ZADAŃ pojawia nie proces "Avangine.exe". Próbowałem już szukać ten plik na dysku i nie ma go : angry: . Nie wiwm czy to może być jakiś wirus ????????? Za pomoc serdecznie dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Sprawdz w msconfigu co ci sie uruchamia podczas startu kompa. Wywal podejrzane procesy. A najlepiej bedzie jak zrobi to za ciebie Ad-aware i jakis antywirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 proces AVENGINE.EXE należy do Panda AntiVirus. Jeśli masz zainstalowaną Pande to wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek21 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam Rzeczywiście mam pande Antivirusa , i tak się właśnie domyślałem że przez nią. PZDR dziękuje za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Cała Panda. Ten antywirus to jakies totalne nieporozumienie. Tu widze taki problem przez Pande a u mnie ten ściek zawieszal kompa.... Edytowane 23 Marca 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek21 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam A jaki jest najlepszy antivirus???????? (wegług was ) Za odp z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mi najbardziej do gustu przypadł Avast, nie zamula mi systemu i jest darmowy. Ale sam antyvirus to nie wszystko bez firewalla daleko nie zajedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek21 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam Chodzi mi o Antivirusa z firewalem. Za odpowiedź z góry dziękuje. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...