Siara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam, Mam następujący problem. 3 dyski, 2 jako RAID 0 i jeden ATA 133. Na RAID 0 mam zainstalowany XP. Po padzie systemu ( kilka róznych problemów ) próbowałem się ratować ponownym zainstalowaniem systemu. Podczs instalacji system nie wykrył RAID 0 i zainstalował sie na ATA 133 . Po spędzeniu kilku godzin nad ratowaniem poprzedniej instalacji udało mi się ją odratować i teraz chcę usunąc ta drugą instalację bez formatowania dysku. Szukałem na forum podobnego problemu ale nie mogłem znaleść podobnego problemu. Było kilka o odinstalowywaniu, ale nie wim czy jak zacznę to robić, to znów wsztsko nie poleci. Jeśli było, to proszę o linkę. Z góry dziękuję za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Delete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Chyba jedynym sposobem jest przeinstalowanie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 wez go poprostu usun a potem z configa\uruchamiania wywal wpis dot. 2 dysku. Mi to zawsze wystarczalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...