Kula Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czesc!!! Jaka powinna byc standardowa temperatura Tulatina 1.3GB BOX (nie krecony, oryginalny BOX-owy cooler, bez zadnej pasty). U mnie jest 48C. Czy to norma, czy powinno byc mniej? Z gory dzieki ps. Plyta to Tusl2-c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 pasta!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 uu zdecydowanie za duzo ! u mnie na 1.2@1.56 jest 45 w full load (tez boxowy cooler) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 uu zdecydowanie za duzo ! u mnie na 1.2@1.56 jest 45 w full load (tez boxowy cooler) Ale z pasta czy bez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 oczywiscie ze z pasta! 8O pasta to podstawa !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 oczywiscie ze z pasta! 8O pasta to podstawa !! No dobra! Wiec jaka paste mam zapodac? (tylko nie pisz, ze do zebow!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Najlepiej srebrna :) (Arctic Silver II lub III) Do kupienia na www.4max.com.pl Ja uzywam czegos takiego jak Silver Grease (w komplecie z coolerami TITAN), ale tylko ze wzgledu na to ze nie mam narazie kasy na AS. Nie polecam jej nikomu, ale od biedy moze byc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Najlepiej srebrna :) (Arctic Silver II lub III) Do kupienia na www.4max.com.pl Ja uzywam czegos takiego jak Silver Grease (w komplecie z coolerami TITAN), ale tylko ze wzgledu na to ze nie mam narazie kasy na AS. Nie polecam jej nikomu, ale od biedy moze byc ;) Dzieki! Przy okazji zapytam! Boxowe coolery w miejscu styku z procesorem maja przyklejone takie czarne g.... (chyba termoprzewodzace). Czy przed pastowaniem nalezy to zerwac, czy zostawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 zerwij w cholere :) reszte tego syfu zmyj jakims zmywaczem do paznokci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Najlepiej srebrna :) (Arctic Silver II lub III) Do kupienia na www.4max.com.pl Ja uzywam czegos takiego jak Silver Grease (w komplecie z coolerami TITAN), ale tylko ze wzgledu na to ze nie mam narazie kasy na AS. Nie polecam jej nikomu, ale od biedy moze byc ;) Dzieki! Przy okazji zapytam! Boxowe coolery w miejscu styku z procesorem maja przyklejone takie czarne g.... (chyba termoprzewodzace). Czy przed pastowaniem nalezy to zerwac, czy zostawic? Zerwij to pazurami potem jezykiem wygladz do lusterka i pasta do zebow. Temp. masz stanowczo za duza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...