dzik84 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Poszukuje jakiś informacji, bibliotek i czegokolwiek innego dotyczącego pomiaru temp. procka. Najfajniej jak byście coś mieli na c++ bo w tym siedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Osobiście jak na razie nie wiem jak to odczytać ale na twoim miejscu szukałbym programów linuksowych bo one są przeważnie udostępniane z kodem źródłowym. Jak już coś znajdziesz to daj znać. Też jestem ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 na lapciaki della i8kfanGUI jest z kodem zrodlowym - to moze byc jakis trop dla ciebie, nie wiem czy motherboard monitor ni eudostepnia jakis starszych kodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...