PecH Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 witam mam problem z mysza A4tech'a (model jak w temacie) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7899 podczas instalowania sterownikow na etapie zapisywania zmian w rejestrze wywala mi sie system (niebieski ekran) i restartuje mi sie komp. nie wiem co moze byc, slyszalem ze moze to byc konflikt sprzetowy......... mial ktos takie problemy????? wie ktos jak sie z tym uporac???? z gory wielkie dzieki za porade :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mialem ta myszke i problem byl taki ze czesto po wlaczeniu systemu myszka nie miala zasilania z usb .. musialem wyciagnac wtyczke i wlozyc ponownie (czasem kilka razy) i wtedy dzialalo. A po zainstalowania SP2 system przy koncu ladowania przed pokazaniem ekranu logowania sie restartowal i uruchomil sie po ..... odlaczeniu tej myszki od portu :blink: (nie wiem jakim cudem wpadlem na taki "glupi" pomysl ale zadzialalo :-P ) potem gdy w trakcie pracy systemu ja podlaczylem dzialala juz normalnie i potem tez (chociaz problem z brakiem zasilania nadal wystepowal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PecH Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Senti tez mialem takie same problemy z nia, ale nie zawsze. na szczescie oddalem ja na gwarancje (wsumie 2 razy) i dzis dostalem nowa mysz. mam nadzieje ze juz nie bedzie mial z nia klopotow bo za 6 dni konczy mi sie gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 sciagnij sterowniki ze strony producenta.. bo instalujesz te z plytki.. mialem podobny problem z mycha swop80.... po instalacji sterow ze strony wszystko jest cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kool Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam Mój model to WOP-35PU Mam identyczny problem... w czasie zapisu w rejestrze restart systemu. Dzieje sie tak przy sterownikach ze stronki a4techa... wydaje mi się, że są one przestarzałe i nieakualizowane... Gdyby ktoś rozwiązał problem to proszę o odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...