Skocz do zawartości
PecH

Problem Z Mysza A4tech Wop-49

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem z mysza A4tech'a (model jak w temacie) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7899

podczas instalowania sterownikow na etapie zapisywania zmian w rejestrze wywala mi sie system (niebieski ekran) i restartuje mi sie komp. nie wiem co moze byc, slyszalem ze moze to byc konflikt sprzetowy......... mial ktos takie problemy????? wie ktos jak sie z tym uporac???? z gory wielkie dzieki za porade :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ta myszke i problem byl taki ze czesto po wlaczeniu systemu myszka nie miala zasilania z usb .. musialem wyciagnac wtyczke i wlozyc ponownie (czasem kilka razy) i wtedy dzialalo. A po zainstalowania SP2 system przy koncu ladowania przed pokazaniem ekranu logowania sie restartowal i uruchomil sie po ..... odlaczeniu tej myszki od portu :blink: (nie wiem jakim cudem wpadlem na taki "glupi" pomysl ale zadzialalo :-P ) potem gdy w trakcie pracy systemu ja podlaczylem dzialala juz normalnie i potem tez (chociaz problem z brakiem zasilania nadal wystepowal)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Senti tez mialem takie same problemy z nia, ale nie zawsze. na szczescie oddalem ja na gwarancje (wsumie 2 razy) i dzis dostalem nowa mysz. mam nadzieje ze juz nie bedzie mial z nia klopotow bo za 6 dni konczy mi sie gwarancja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mój model to WOP-35PU

Mam identyczny problem... w czasie zapisu w rejestrze restart systemu.

Dzieje sie tak przy sterownikach ze stronki a4techa... wydaje mi się, że są one przestarzałe i nieakualizowane...

Gdyby ktoś rozwiązał problem to proszę o odpowiedź...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi