Skocz do zawartości
Marcin

O co chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Zflashowałem bios w swoim radeonie (zmieniłem go z le na normalnego). Bios jest do producenta - czyli ze strony Gigabyte. Częstotliwości są 275/275 (zamiast 250/250), ale temperatura pamięci i rdzenia spadła o 5*C w porównaniu do temp. przed flashowaniem biosu nowego!!! (tak podczas grania mam mniejszą, jak i podczas pracy w windowsie) Myślałem zawsze, że powinno być odwrotnie! O co z tym chodzi? Temp. mierze VTunerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zflashowałem bios w swoim radeonie (zmieniłem go z le na normalnego). Bios jest do producenta - czyli ze strony Gigabyte. Częstotliwości są 275/275 (zamiast 250/250), ale temperatura pamięci i rdzenia spadła o 5*C w porównaniu do temp. przed flashowaniem biosu nowego!!! (tak podczas grania mam mniejszą, jak i podczas pracy w windowsie) Myślałem zawsze, że powinno być odwrotnie! O co z tym chodzi? Temp. mierze VTunerem.

Jak masz nizsza to nie masz sie czym przejmowac, a moze zwiekszyly sie tez po zmianie biosu na karcie obroty wiatraczka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten program jest wiarygodny? Działa może też z GeForce'ami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...