mart123 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Mam pytanie wykrecilem swojego Athlona Mobile na NF7-s na prawie 2500 Mhz do tego mam zalozone chlodzenie gigabyte cooler-ultra (PCU31-SD) z heat pipem i w stresie temperatura dochodzi do 63 stopni. Czy to za duzo na ciagla prace ? Paste mam z najwieksza iloscia srebra jaka byla do kupienia. Edytowane 23 Marca 2005 przez mart123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ga jest slaby, tylko efektownie wyglada... temp. w normie... (aha, wykreciles na 2,5ghz czy 2500+ ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 No to masz temp. na poziomie, ja jak swojego wentyla kupowalem to myslalem ze chlodzi tak ladnie jak wyglada - okazalo sie ze NIE. Ja u siebie w Stresie mam 6o*C na min. obrotach i sie tym nie przejmuje bo i tak proca za 1,5 roku sprzedam a tyle to on jeszcze pochodzi i przejde na A64 z WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart123 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 teraz mam 2450 zdaje sie ale poszedl mi wiecej tylko ta temperatura mnie tak zastanowila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 tempe masz w normie na taki O/C ja na swym 166@200 mam większą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...