Ziemniak Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam jestem z Bielska-Białej chce sobie założyć stałe łącze ale nie wiem z jakiej firmy, w rachube wchodzi abonament maks 60 zł.Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Widmo90 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Naprawdę B) też jestem z B-B no popatrzmy. Hmm. Mamy Tepse i Dialog więc muszisz spr. czy jestę podłączony do dialogu. Albo inaczej weź po prostu pochodź po kafejach (coffie shopach B) ) i obadaj czy maja internet przez Wi-Fi i czy dosięgaja do ciebie(ja mam wi-fi w cyber 512 i płacę 80 zeta więc napisz mi maila gdzie mieszkasz i ci powiem która kafeja ciebie sięga) Pozdro 4 all B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 SiemaWidmo90 ja jestem z Kamienicy.Ziemniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...