MatriX0000 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Bede mial zamiar rozdzielic neo 1024 na 5os. Bede chcial do tego uzyc urzadzenia firmy planet wrt-410. Czy to wystarczy czy bede musial do tego dokupic jakis specjalny modem czy poprostu podlaczyc do tego urzadzenia linie telefoniczna. Jesli trzeba modem to doradzcie mi jaki to ma byc. Z gory dzieki za wszystkie posty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Router ADSL i LANem do Access Pointa. Rozumiem, ze te 5 osob bedzie korzystalo tylko bezprzewodowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatriX0000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Sorki ze tak pozno odp ale komp mi padl :/ W tym AP jest juz wbudowany router wiec czy nadal istnieje taka potrzeba zeby dokupic jakis osobny czy wystarczy mi tylko linia telefoniczna aby podpiac do AP i hulac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jezeli router ma tez funkcje obslugi sieci WiFi to nie widze przeszkod. Wystawiasz antene jakas dookolna (w zaleznosci od tego jak te 5 osob jest polozonych wzgledem Twojego domu - domyslam sie ze w roznych kierunkach stad dookolna antena), kazdy z nich kupuje po sieciowce WiFi lub coraz bardziej popularna obsluga WiFi przez USB konfigurujecie i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatriX0000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Prawdopodobnie ten router ma taka funkcje poniewaz jest on wbudowany w ten AP Planeta. Na tej stronce jest opis tego routera http://www.planet.a.pl/trade/productview/499/110/ Dzieki za poprzednia odp i za ta jesli jeszcze ci sie bedzie chcialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ma WiFi, mozesz smialo go brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatriX0000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dzieki stary za fatyge i za wszystkie odpowiedzi!! Czyli moje koszta zmniejsza sie bo myslalem ze jeszcze jakis modem adsl bede musial kupowac czy cos innego. Jeszcze raz dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...