swat-department Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam pytanie. Jakie są najwydajniejsze sterowniki do Gigabyte Radeon 9550 ? Bo miałem te oryginalne co sa na płytkach, to nie chodził mi 3dmark 2k1 [dokaldnie testy: Nature i High Polygon Count] zassałem najnowsze Catalysty i chodzi dobrze ale spadło o 5-10FPSów... Omegi raczej odpadają bo przy instalacji plują sie że nie ma tam jakiegoś pliku INF. Dzieki z gory wszystkim zainteresowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ten plik inf jest w katalogu z omegami w program files :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 moglbys powiedziec jak krok po kroku instalnac omegi ? :> no i czekam na wersje sterowników ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) normalnie instalujesz jak pyta cie o ten plik inf. to go kierujesz to katalogu w progam files gdzie sie rozpakował wczesniej i po wszystkim ja osobiście jade na orginałach z ati bez control center , w omegach nie podoba mi sie ustawienia textur za duzo suwaków jak dla mnie powinno być łatwo i przyjemnie Edytowane 25 Marca 2005 przez bartek_st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Polecam Softmod, u mnie w testach najlepiej sie sprawdzaja ze wszystkich Catalystow, szczegolnie wersja 4.12 :D ATI Softmod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...