sharki9 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 czy zna ktos odpowiedz na pytanie mojego kumpla?? "yo, mam pytanie. czy mial ktos z was do czynienia z tym, iz kazdy plik wyrzucany z kosza ladowal w folderze restore i zapychal hdd? sytuacja wyglada tak- kazdy plik, obojetnie z ktorej partycji/ po wyrzuceniu z kosza i tak laduje na C w resore. W restore mam 4pliki, ktorych nie moge usunac, natomiast w momencie gdy daje na wlasciwosci to wypisuje plikow ponad 1000( ktorych w ogole nie widac). Najdziwniejsze jest to, ze nawet jesli odnistalowuje jakis prog to takze zapycha hdd. " jesli tak to bylbym wdzieczny bo sie biedak poci :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 sprubuj go z dosa usunonc - zwykle pomaga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 jak masz winME (podaj maila)to cza restore wy.. z rejestru , bać z boota i pod dosem wy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 jak masz winME (podaj maila)to cza restore wy.. z rejestru , bać z boota i pod dosem wy... to mail do kumpla wojteksl@poczta.onet.pl ale jak ktos ma jakis pomysl to niech pisze bo sam jestem ciekaw bo nie umie tego rozwiazac :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 czy zna ktos odpowiedz na pytanie mojego kumpla?? "yo, mam pytanie. czy mial ktos z was do czynienia z tym, iz kazdy plik wyrzucany z kosza ladowal w folderze restore i zapychal hdd? sytuacja wyglada tak- kazdy plik, obojetnie z ktorej partycji/ po wyrzuceniu z kosza i tak laduje na C w resore. W restore mam 4pliki, ktorych nie moge usunac, natomiast w momencie gdy daje na wlasciwosci to wypisuje plikow ponad 1000( ktorych w ogole nie widac). Najdziwniejsze jest to, ze nawet jesli odnistalowuje jakis prog to takze zapycha hdd. " jesli tak to bylbym wdzieczny bo sie biedak poci :lol: :lol: :lol: Z tego, co pamiętam, to rozmiar Restore można zmniejszyć do 20MB - to jest ustawiane we właściwościach systemu - chyba :lol: teraz jadę na win 2000 i żadnych badziewi tego typu nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wykasuj z pod dosa kazdy plik da sie usunąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wykasuj z pod dosa kazdy plik da sie usunąć spoko tylko o ile sie orientuje mu sie to robi dosc czesto juz robil chyba format z tego powodu jakies 3-4 dni temu i znow to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...