Skocz do zawartości
sharki9

maly problem

Rekomendowane odpowiedzi

czy zna ktos odpowiedz na pytanie mojego kumpla??

"yo, mam pytanie. czy mial ktos z was do czynienia z tym, iz kazdy plik wyrzucany z kosza ladowal w folderze restore i zapychal hdd? sytuacja wyglada tak- kazdy plik, obojetnie z ktorej partycji/ po wyrzuceniu z kosza i tak laduje na C w resore. W restore mam 4pliki, ktorych nie moge usunac, natomiast w momencie gdy daje na wlasciwosci to wypisuje plikow ponad 1000( ktorych w ogole nie widac). Najdziwniejsze jest to, ze nawet jesli odnistalowuje jakis prog to takze zapycha hdd. "

jesli tak to bylbym wdzieczny bo sie biedak poci :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy zna ktos odpowiedz na pytanie mojego kumpla??

"yo, mam pytanie. czy mial ktos z was do czynienia z tym, iz kazdy plik wyrzucany z kosza ladowal w folderze restore i zapychal hdd? sytuacja wyglada tak- kazdy plik, obojetnie z ktorej partycji/ po wyrzuceniu z kosza  i tak laduje na C w resore. W restore mam 4pliki, ktorych nie moge usunac, natomiast w momencie gdy daje na wlasciwosci to wypisuje plikow ponad 1000( ktorych w ogole nie widac). Najdziwniejsze jest to, ze nawet jesli odnistalowuje jakis prog to takze zapycha hdd. "

jesli tak to bylbym wdzieczny bo sie biedak poci  :lol:  :lol:  :lol:

Z tego, co pamiętam, to rozmiar Restore można zmniejszyć do 20MB - to jest ustawiane we właściwościach systemu - chyba :lol: teraz jadę na win 2000 i żadnych badziewi tego typu nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...