=L@win@h= Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Pamieta ktos jeszcze ten serwis? tam pamietam spotkalem sie po raz pierwszy w zyciu z overclocking'iem... pamietam te testy voodoo1... podniecenie wspaniala grafika... szok mozliwosci podkercenia celeronow 300A... i pomyslec ze to bylo az ~7 lat temu... az lezka sie kreci w oku... napotkalem w necie na "archiwum internetu" (http://www.archive.org)... polecam wszytkim ktorzy chca zobaczyc co sie dzialo w roznych serwisach te pare lat temu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tego serwisu nie pamietam , nie znałem go ;] ale voodo bardzo dobrze pamiętam ;] a szczególnie Voodoo 2 (12mb) potem już rozstałem się z voodoo na rzecz lepszych kart . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tego serwisu nie pamietam , nie znałem go ;] ale voodo bardzo dobrze pamiętam ;] a szczególnie Voodoo 2 (12mb) potem już rozstałem się z voodoo na rzecz lepszych kart . 1344463[/snapback] nie ma lepszych kart niz voodoo :angry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 nie ma lepszych kart niz voodoo :angry: :wink: 1344703[/snapback] Ba Dla VooDoo to nawet specjalne wersje gier robili np. NFS IISE a Carmageddon 2 Carpocalypse Now to wygladał na niej wspaniale. Sam kiedys miałem karte VooDoo 3 3000TV i uwazam ze jest to jedna z lepszych jakie mialem. A co do celkow 300A to byly to pierwsze procki dla overclocerow pamietam te porady typu pomaluj (chyba) 21pin najlepiej lakierem bezbarwnym. Az sie ŁEZKA w oku zakreciła. Tamten klimat to chyba juz nie wroci a szkoda. Czasy NFS II GTA I i innych takich dzieł-dla tych gier to wiele osob komputery kupowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Pierwszą częścią, którą zjarałem było Voodoo2 12MB :cry: Nadal leży gdzieś sobie w jakiejś szufladzie. {RIP} Edytowane 24 Marca 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ee a P166MMX ktore chodzily na 300mhz to co ? byly takie eleganckie serie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...