sector Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 piękny avatar :D aaaaaaaaaahhhhhhhhhhh w tym momencie chciałabym byc lesbijką :P 1383805[/snapback] zeby nie bylo to reklama sluchawek :- DDD (koniec oftopiku :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 zeby nie bylo to reklama sluchawek :- DDD (koniec oftopiku :-)) 1383887[/snapback] Ja miałem chęć tą reklame słuchawek skomentować już dawno.. Jak już jest ot to też bym chyba sie w jedną z nich na chwilke chciał zamienić... I kto teraz powie,ze polacy nie tolerują mniejszości seksualnych(ja do lesbijek nic nie mam a do bi t5o już w ogóle :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A gdzie można tą reklamę sobie obejrzeć? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 "czy mozna jeszcze dostac takie zapinki na a64" 5min kombinowania i bez specjalnej zapinki się obejdzie ja Maze4 na SocketA przerobiłem właśnie w 5min na 939: 1382758[/snapback] To ja się pochwalę swoją :D A tu:2272x1704 Wykonana z rdutu ogrodzeniowego i taśm zaciskowych. Łatwa do założenia i zdjęcia, dociska w środku i najważniejsze działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A gdzie można tą reklamę sobie obejrzeć? :-P 1383962[/snapback] na obrazku :D ale jak znajdziesz to daj znac :- DD video tez bym sobie obadal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 To ja się pochwalę swoją :D 1384006[/snapback] pomysl zajebisty, pogratulowac ! dobrze sie trzyma ? bo raczej tak bardzo bezpiecznie to nie wyglada :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Trzyma jak beton. Ten druk jest stalowy o grubości 2.5 lub 3mm w otoczce plastikowej. Trzeba DUŻEJ siły żeby ruszyć blok :D Edyt: Te zaciski są zaczepione o zaczepy i można je spokojnie zdjąć bez przecinania :D Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Fajny patent i ważne ze działa choć jakoś osobiście wole śrubki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...