sqido Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam 2 dyski potrzebuje zrobic cos takiego I dysk c: winxp d: asdf e: asdf II dysk f: winxp i: asdf chcial bym sie dowiedziec jakiego bootmanagera najlepiej uzyc do tego ? obydwa systemy musza byc na oddzielnych dyskach. pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A co niby miał by robić ten bootmanager? Do niczego nie jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqido Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 hmm.. mialby sluzyc do wyboru systemu ktory ma sie uruchamiac... jesli normalnie zainstaluje 2 sytem to nie mam mozliwosci wyboru kotry ma sie uruchomic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 nie ma wyboru?? moja znajoma instalowala niedawno XP, nie wiedziala jak sformatowac dysk C (sic!) i tam od nowa zainst system wiec zaisnalowala go na drugiej partycji... i MA bootmanagera na 100% bo sam widzialem... wiec nie rozumiem Twojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqido Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 tak tylko ja instaluje na drugim dysku. tez nie wiem wlasnie na czym polega problem, spodziewalem sie ze bootmanager pojawi sie po instalacji drugiego systemu;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nawet jak nie doda drugiego systemu to wystarczy tyko dopisac system do boot.ini zeby wybór był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqido Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 no oki postaram sie cos wykombinowac z boot.ini dzieki za pomoc pozdrawiam ! close. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 windows xp zawsze sobie robi boota nawet jak instalujesz na innym dysku. Zwłaszcza na innym dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...