yakuza83 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam - mam taki problem: Mam plytke Microstar K7N2 Delta2-FSR nForce2 Ultra400 i na niej Bartona 2500+. Pamieci to 2x256 Twinmos 400 Mhz. Pracują one w trybie dual. Niestety gdy pracują w normalnym trybie testy z eceresta i sandry wychodza podobnie - nie zaobserwowalem wzrostu wydajnosci, podczas , gdy u kumpla na tych samych pamieciach wzrost wydajności byl znaczny - rzedu 20-30 %. Dodam jeszcze, ze on ma MSI na chipsecie Intela, i P4 na pokladzie. Nie wiecie czym moze byc spowodowane to , że u mnie praktycznie nie widać różnicy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nic dziwnego że twój kumpel ma taki przyrost mocy-ma przecież Intela.W AMD ten przyrost mocy jest rzędu 5% w trybie dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza83 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nic dziwnego że twój kumpel ma taki przyrost mocy-ma przecież Intela.W AMD ten przyrost mocy jest rzędu 5% w trybie dual 1344881[/snapback] oo dzieki, a ja juz myslalem, ze to ja mam cos zwalone z plytą. Dzieki za szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Max na SocketA bedzie 5% wzrostu wydajności . A kiedy do mej VIa będzie dostepyny duall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 yyy nigdy? dual to raczej NV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Max na SocketA bedzie 5% wzrostu wydajności . A kiedy do mej VIa będzie dostepyny duall 1344938[/snapback] LOL, a KT880 to co???? Nie ma duala??? :mur: Ehhh ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 LOL, a KT880 to co???? Nie ma duala??? 1344972[/snapback] :huh: :huh: mój błąd, nie wiedziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ale do MVP3 jak sie zmobilizuje to dual simm zlutuje hehhe. A co d nv to porównywałem Asus-a tego mego i DFI NF2Ultra -Al i różnica była żędem 30% na kozyść ASUS-a przy tych samych kosciach ASUS góra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Co ty w ogóle bełkoczesz??? Jakie 30%??? Chyba żeś się z choinki urwał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Moze mu chodziło o 3% tylko jedno zero za dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...