Skocz do zawartości
swy

Trackmania: Sunrise

Rekomendowane odpowiedzi

hmm...

nawet ciekawie to wyglada:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

wiecej skrinow tutaj

a demko tutaj :] (wazy ok. 210 mega)

prawde mowiac to jestem ciekaw czy rzeczywiscie tak ta gra wyglada, jednak przede wszystkim interesuje mnie grywalnosc. sciagam.

p.s: do moderatorow - jesli skriny za duze to dac znaka - zmniejsze :] (zebym nie zaliczyl jakichs punktow ;])

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogralem torche i powiem ze gra jest calkiem spoko, tylko ze tak jak mowil GuC!o^ potrafi sie szybko znudzic :?

nie bede pisal o sterowaniu i poziomie realizmu, bo na pewno o to ostatnie nie chodzilo tworcom :lol: jest to taka typowa arkadowka. wsio.

grafa rzeczywiscie taka jak na skrinach - heh, z ciekawosci ustawilem wszystko na max i mialem slajdy :lol: (docelowo pykam na 1280 i medium).

spoko ze nie sa to tylko same wyscigi - jest kilka trybow rozgrywki - doszedlem do "puzzle", ale za bardzo nie wykminilem ocb :blink:

tak czy siak - gra jest akurat jak sie komus nudzi i ma ochote pozap.iep.rzac po zakreconych torach B)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu na realizm jazdy (a właściwie jego brak) grę wywaliłem i już na nią nie czekam.Najbardziej spodobały mi się możliwości i sposoby malowania aut.Byłem pod wrażeniem.Grafika naprawdę fajna a w tym demie niezobaczycie niestety jej w pełnej okazałości.Grywalność, jak kto lubi (j.w).

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem duzo w TrackamanieI, musze przyznac ze wciągnela mnie jak niepamietam co.

Pierwsze trasy byly proste ale potem sie hardcore zaczynał, gralo sie super. Sunrise widze ze sie swietnie zapowiada. Grafika na poziomie, mnogosc trybów rozgrywki bedzie miodzio granie. W demku są trzy tryby jazdy +puzle; w sumie ok5-6 tras z tego co pamietam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Wam sie bardziej podoba.Z blurem czy bez??A drugie pytanie to czy poza strzalkami,powrotem na tor i zmiana kamery na numerycznej uzywa sie jakies inne guziki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm na moim sprzecie opcja shader RC3 w tej grze nie wchodzi w gre...:( wy tez tak macie? normalnie to gram Rc2 wszystko na maxa + aax6 i aniso x8 i nie schodzi ponizej 30fps ale jak na Rc3 przełącze to poŻal sie boże heheh 6-10 fps:(:D ale i tak fajna gierka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka bardzo fajna ;]]

miła . sympatyczna, małe wymagania ale niestety szybko sie nudzi ;]

1344958[/snapback]

Bo założe się, że nie odpaliłeś multiplayera i nie wszedłeś na jakiś serwer gdzie jest kilkanaście mapek i kilka/kilkanaście osób naraz :). Też by mi się znudziła po przejechaniu tych 4 tras w singlu, ale mulitplayer..... miód! :D

Pora spać po blisko 4h ścigania :]

P.S. świetne mapki ludzie porobili do niej :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wymagania minimalne to

Pentium 3 500mhz

128ram

karta graficzna 16 kompatybilna z directX 9

16bitowa karta dzwiękowa

CD-ROm x4

900mb wolnego dysku

a zalecane to

pentium IV 1GHZ

256ram

karta graficzna 64mb 16bitowa karta dzwiękowa

cd-romx4

a mo ktoś jakieśkody do tej gry????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeno po demku nie oceniaj miodnosci. Trackmania zwykla demka miala badzewne bo te pierwsze plansze proste i lipne a potem mnie wciagnela jak malo co. A w sunrise kilka nowych trybow rozgrywki bedzie i mam nadzieje duuuzo tras.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi