swy Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 hmm... nawet ciekawie to wyglada: wiecej skrinow tutaj a demko tutaj :] (wazy ok. 210 mega) prawde mowiac to jestem ciekaw czy rzeczywiscie tak ta gra wyglada, jednak przede wszystkim interesuje mnie grywalnosc. sciagam. p.s: do moderatorow - jesli skriny za duze to dac znaka - zmniejsze :] (zebym nie zaliczyl jakichs punktow ;]) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 gierka bardzo fajna ;]] miła . sympatyczna, małe wymagania ale niestety szybko sie nudzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 no ale grafa miodzio :D zdaj relacje czy taka sama jest na real to może sie skusze do ściągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jest taka sama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Warto ssać to demo ? :P wygląda tak jakoś lipnie i nie chodzi o grafę tylko trasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 pogralem torche i powiem ze gra jest calkiem spoko, tylko ze tak jak mowil GuC!o^ potrafi sie szybko znudzic :? nie bede pisal o sterowaniu i poziomie realizmu, bo na pewno o to ostatnie nie chodzilo tworcom :lol: jest to taka typowa arkadowka. wsio. grafa rzeczywiscie taka jak na skrinach - heh, z ciekawosci ustawilem wszystko na max i mialem slajdy :lol: (docelowo pykam na 1280 i medium). spoko ze nie sa to tylko same wyscigi - jest kilka trybow rozgrywki - doszedlem do "puzzle", ale za bardzo nie wykminilem ocb :blink: tak czy siak - gra jest akurat jak sie komus nudzi i ma ochote pozap.iep.rzac po zakreconych torach B) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Ze względu na realizm jazdy (a właściwie jego brak) grę wywaliłem i już na nią nie czekam.Najbardziej spodobały mi się możliwości i sposoby malowania aut.Byłem pod wrażeniem.Grafika naprawdę fajna a w tym demie niezobaczycie niestety jej w pełnej okazałości.Grywalność, jak kto lubi (j.w). Edytowane 23 Marca 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Gralem duzo w TrackamanieI, musze przyznac ze wciągnela mnie jak niepamietam co. Pierwsze trasy byly proste ale potem sie hardcore zaczynał, gralo sie super. Sunrise widze ze sie swietnie zapowiada. Grafika na poziomie, mnogosc trybów rozgrywki bedzie miodzio granie. W demku są trzy tryby jazdy +puzle; w sumie ok5-6 tras z tego co pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jak Wam sie bardziej podoba.Z blurem czy bez??A drugie pytanie to czy poza strzalkami,powrotem na tor i zmiana kamery na numerycznej uzywa sie jakies inne guziki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Hmm na moim sprzecie opcja shader RC3 w tej grze nie wchodzi w gre...:( wy tez tak macie? normalnie to gram Rc2 wszystko na maxa + aax6 i aniso x8 i nie schodzi ponizej 30fps ale jak na Rc3 przełącze to poŻal sie boże heheh 6-10 fps:(:D ale i tak fajna gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Od dawna na nią czekam! Zagrałem w demko! Gierka full wypas! :) Wciąga jak cholera. Szczególnie poziomy z grawitacją! Extra. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 gierka bardzo fajna ;]] miła . sympatyczna, małe wymagania ale niestety szybko sie nudzi ;] 1344958[/snapback] Bo założe się, że nie odpaliłeś multiplayera i nie wszedłeś na jakiś serwer gdzie jest kilkanaście mapek i kilka/kilkanaście osób naraz :). Też by mi się znudziła po przejechaniu tych 4 tras w singlu, ale mulitplayer..... miód! :D Pora spać po blisko 4h ścigania :] P.S. świetne mapki ludzie porobili do niej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam Mam pytanie czy ma ktoś kody do tej gry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 jakie ma minimalne wymagania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wbrew pozorom niedluze i chodzi dobrze na slabszych grafach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witam Wymagania minimalne to Pentium 3 500mhz 128ram karta graficzna 16 kompatybilna z directX 9 16bitowa karta dzwiękowa CD-ROm x4 900mb wolnego dysku a zalecane to pentium IV 1GHZ 256ram karta graficzna 64mb 16bitowa karta dzwiękowa cd-romx4 a mo ktoś jakieśkody do tej gry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 gralem w demko ale ta gra szybko sie nudzi, ladan ma grafike i nic wiecej miodnosci jak dla mnie zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 eeno po demku nie oceniaj miodnosci. Trackmania zwykla demka miala badzewne bo te pierwsze plansze proste i lipne a potem mnie wciagnela jak malo co. A w sunrise kilka nowych trybow rozgrywki bedzie i mam nadzieje duuuzo tras. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 witam sciaglem demko robie ten test, dam pozniej play i nic sie nie dzieje w uslugach niby jest uruchomione al edalej widze pulpit i nic nie hula. Ktos wie co to moze być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...