munio Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Co myślicie o tych czasopismach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Są do baniuka ? :P ja nie lubić ks/kse. Ciągle te same głupie testy i zawaliste porady :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) kse jest w jakims stopniu alternatywa do chipa obie gazety maja swoje plusy i minusy w zwiazku z tym ze starzy maja sklep od jakiegos czasu czytam obie gazetki i do kazdej mozna sie do czegos przyczepic w kse duzo zeczy sie pojawtarza ale sa tez ciekawe w miare sensownie prowadzone dzialy np o programowaniu w vba mozna bylo sie troche dowiedziec za to w chipie bardzo mi sie nie podobaja niektore testy sprzetu ktore jakos dziewnie pachna mi sponsoringiem Edytowane 23 Marca 2005 przez ^KapitaN^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 no i co z tego, że jest reklama, jakoś tzreba zarobić na server, druga sprawa to nie pisz postu pod postem, jest opcja edytuj, a wracając do tematu, nie są to jakies super czasopisma, ale czasem można poczytać, choć nie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 buhahaha, kś to shit jakich mało, te testy są po prostu rozbrajające :lol: :lol: i ten współczynnik cena/jakość mógł zaskoczyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 dokladnie testy w komputer swiecie sa kiczne Chip jest duzo lepszy ale najlepszy jest net:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 buhahaha, kś to shit jakich mało, te testy są po prostu rozbrajające :lol: :lol: i ten współczynnik cena/jakość mógł zaskoczyć :lol: 1345050[/snapback] Komputer ŚWIAT i Komputer ŚWIAT Ekspert to dwie różne gazety redagowane przez innych ludzi. KŚ to gazeta do człowieka który pierwszy raz styka się z komputerem - więc nic dziwnego, że nie znajdziesz tam nic ciekawego... Dla przykładu w testach często duży wpływ mają takie rzeczy jak instrukcja obsługi lub też pomoc techniczna. Natomiast Ekspert idzie już w innym kierunku i tutaj piszą ludzie, którzy sporo wiedzą. Uwierz mi, wiem coś o tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Każda gazeta jest dobra tylko w danej dziedzinie ! Czytam KSE i Chipa są to gazetki które warto poczytać. Wiele ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć choć niekiedy sie powtarzają. Co do KŚ jest to gazeta dla początkujących, nie każdy od razu wie co to jest procesor czy chipset. Edytowane 23 Marca 2005 przez Darks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ekspert jest ciekawy i nieraz warto go kupic, chociaż większosc z was nie znajdzie tam nic ciekawego, to na pewno nie znajdzie tam takich loli jak w ks :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Komputer ŚWIAT i Komputer ŚWIAT Ekspert to dwie różne gazety redagowane przez innych ludzi. KŚ to gazeta do człowieka który pierwszy raz styka się z komputerem - więc nic dziwnego, że nie znajdziesz tam nic ciekawego... Dla przykładu w testach często duży wpływ mają takie rzeczy jak instrukcja obsługi lub też pomoc techniczna. Natomiast Ekspert idzie już w innym kierunku i tutaj piszą ludzie, którzy sporo wiedzą. Uwierz mi, wiem coś o tym :) 1345086[/snapback] ech.... czyżby redaktor ?? :> :) gdzieś coś widziałem ja osobiście nie kupuje żadnych z wymienionych, umiem się obsługiwać netem ;], a programy w razie cd, można zassać z neta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A ja gazet nie czytam, od kiedy wyrosłem z CDA czytanego na lekcjach ;) . Obecnie nie ma chyba tematu, który nie byłby gdzieś opisany w sieci (całkiem za darmo) w jakimś pdf'ie. Trzeba tylko umieć szukać ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Natomiast Ekspert idzie już w innym kierunku i tutaj piszą ludzie, którzy sporo wiedzą. Uwierz mi, wiem coś o tym :) 1345086[/snapback] Tak własnie patrze w eksperta i zastanawiam się jak "ktoś" mógł napisać coś takiego "NV40 to najsłabszy z szóstej generacji układów graficznych NVIDII" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 PL? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 powiem ze kś jest dobry dla ludzi ktorzy ucza sie dopiero podstaw, instalacji windowsow, programow itp, dla zaawansowanych uzytkownikow to najlepsza gazeta jest internet :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 mnie rozwaliło jak w którymś KS był artykuł o "wiosennych porządkach" i oczywiście czyszczenie dysku - przedstawiawiali jak zwolnić miejsce na dysku na przykładzie instruckji jak wyinstalować winampa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Hmm... wszyscy okropnie narzekają, a jednak co druga osoba wie dokładnie co było w danych numerach, dziwne nie? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Hmm... wszyscy okropnie narzekają, a jednak co druga osoba wie dokładnie co było w danych numerach, dziwne nie? ;] 1345286[/snapback] to admini nie dostają darmowej wersji KŚ ? :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Chyba w charakterze zeszytow z dowcipami ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A ja czytałem komputer świata od pierwszego numeru jak wyszeł byłem w tedy w 4 klasy podstawówki i dzięki niemu dużó sie nauczyłem :] dla mnie była to dobra gazeta na początek chyba przez 2 lata ją zbierałem potembył chip i enter a na końcu net :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 KŚ jest dobry na poczatek, choc niektore ich porady mozna o kant d... potluc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 kupiłem 3 numery i juz wiecej tego nie kupie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ekspert bardzo lubi Tweaka ;] Co jest jakis artykul to widze linka do tweaka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ekspert bardzo lubi Tweaka ;] Co jest jakis artykul to widze linka do tweaka ;] 1346060[/snapback] Z forum tweak moglyby powstac najbardziej zaawansowane gazetki komputerowe w PL. Wystarczy przesiac 80% bzdur i masz taka kopalnie wiedzy, ze wystarczy na 2 lata swietnego pisma. I podejrzewam, ze wlasnie wiekszosc gazet z niego korzysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) a ja zbierałem KŚ i Eksperta, ale po tym jak mam neo szkoda mi kasy bo wszytko mam na necie, poza tym obie gazetki mi sie podobały, chodź literówki były lolowate, cos w stylu Semptron i teraz jak jakis noobek zagduje na GieGie czy mu pomoge to mówi mi swój config z tym nieszczesnym Semptronem i Zelmanem, zamiast Zalmanem, co cóz... ;) Edytowane 24 Marca 2005 przez MeGaMuCieK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 IMHO, gdyby chociaż 1/3 userów tego forum czytałoby Chip'a i KŚE, to byłoby o 3/4 mniej głupawych tematów. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z gazet to ja czytam tylko PSX EXTREME zarabiasta gazetka o konsolach i mojej PS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z gazet to ja czytam tylko PSX EXTREME zarabiasta gazetka o konsolach i mojej PS2 1346208[/snapback] I co tam pisza o Twojej PS2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) ze jest fajna:P recenzje sa fajne, listy, hardkor:P ogolnie to ta gazeta rozpoczela przygode z konsolami:P Edytowane 24 Marca 2005 przez Fidel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Fidel -> nie zwracaj uwagę na Kaeres'a bo się chłopak czepia... PSX Extreme rządzi :-P sam czytałem kiedyś tą gazetkę, jak jeszcze miałem ps2 i klimat w niej jest nieziemski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) KŚE jest całkiem ok, w ostatnim numerq dali sposób jak przerobic 6200 na 6600 :] (ale niestety sam nie czytałem, tylko kumpel mi mówił bo niestety taką ogromną kwotą chyba 10zł nie dysponuje :lol: :P ) ps. widze reklame kśe u góry forum, ktos cos wspomniał ze linki do tweaka pojawiają sie w kśe...czyżby admin miał wtyki w ruskiej mafi? :P Edytowane 24 Marca 2005 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...