Gość Przemq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mi jest szkoda całej redakcji z Clicka, czyli miedzy innymi Froggera, Joela i Randalla, którzy zostali wywaleni na bruk przez BAUERA!! Na dodatek goście z CDA jeszcze sie z tego smiali ...... ch** im w D**e. Ja nigdy nie zapomne tych pojedynków na słowa miedzy Randallem i Froggerem na łamach pisma w dziale listy. To była porawdziwa wojna!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Bajtki mam wszystkie od lutego'95, a pierwszy SS kupiłem w marcu '93... i kupowałem do czasu, aż w skutek komercjalizacji nie stał się tym, czym jest CDA teraz. Wiem, że gazetka ta ma rzeszę zagorzałych fanów, ale takich gazetek jak kiedyś był SS już nie ma... Kiedy niektórzy uczestnicy tego forum czytali pierwsze w swoim życiu recenzje gier, dzisiejsza armia czytelników CDA uczyła się powstrzymać sr*anie w pieluchę a co najwyżej jak nie zgubić się w przedszkolu... No offcence, ale ocenić może ktoś kto widział i przeczytał więcej niż kilka CDA. Nie chcę nikogo obrazić..., CDA może się podobać i być uznawany za super gazetkę... ale nigdy przez kogoś, to miał możliwość czytania czasopism z duszą... jak SS czy TP. Pozdro dla starej gwardii i młodzieżówki CDA :) 1352832[/snapback] ehe, to ty poczytaj dzis cda i wtedy sie wypowiadaj mam kupe numerów, starchy numuerów od 3lat nie kuppuje bo z tego zróbiło sie jedno wielkie kaka;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 z tych popularnych gazetek (nie psize tu tych [brzydkie określenie na linuksa]owych, czy tez specjalistycznych) najbardziej odpowiada, a przynajmniej ajkies 2 lata temu odpowiadal mi pc world computer, ale....wersja amerykanska.... ta polska ssie, a w amerykjanskiej byly naprawde swietne artykuly, recenzje itp....ogolnie polecam pojsc od empiku...tam winien byc amerykanski pcwk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 :mur: :mur: :mur: nie znasz gazet. idź czytaj to sfoje CDA i możesz się wozić z kolegami. ta gazeta to stek bzdur i syfu :P 1348504[/snapback] ja tak nie twierdzę i napisz mi gdzie widzisz bzdury i syfy? chyba pleśń na sowim numerze widzisz a bzdury? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Leborg - od 2 lat mam okazję oglądać każdy numer... ale nie kręci mnie to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) ja tak nie twierdzę i napisz mi gdzie widzisz bzdury i syfy? chyba pleśń na sowim numerze widzisz a bzdury? 1353705[/snapback] super wypupisty dział z listami (ar czy jak to sie zwało), na luzie, doopne pełniaki, mega wypupuste recki sprzętu :P łana mor ? Edytowane 27 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 obecnie? cięzko powiedziec bo nie ma nic godnego uwagi ,ale obstawiałbym na gamestara;] cda to pismo dla dzieciaków a bronic go też będą dzieciaki.... 1348526[/snapback] gamestar to szajs jedyne co dobre to dużo mają rzeczy na płycie hmm... nie ma takiego ? lubie Play'a poczytać. Gazeta połowe tańsza, nowsze gry, fajny komiks :P 1348531[/snapback] głupi jest Play. Nic w gazecie nie piszą dołączonych grach Arcanum dokaldnie - bardzo fajne RPG dodawane do najnowszego Gamestara. Co do CDA: byloby dobre, jakby bylo o polowe tansze :P Inna rzecz, ze ja kupuje jakiekolwiek czasopismo tylko gdy jest jakas ciekawa gierka; recenzje mam w necie :) 1348584[/snapback] CDA ma dużo stron i dlatego musi być droższe a jest tańsze dzięki reklamom Nikt mi nie powie że w CDA nie ma fajnych gier - nawet za takie pieniądze!!! 1348596[/snapback] ja. był Mars z Kaszanki Zone ale specjalnie dali 12lat? 13? pismo dla baranów i tyle :| 1348630[/snapback] sam jesteś baran. i jak tak mówisz to mnie wyzywasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 buehehhe 19 Marzec 1993 skąd ja to wiedziałem?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) głupi jest Play. Nic w gazecie nie piszą dołączonych grachNapisz jełopie to zdanie jeszcze raz nornmalnie W gazecie nie piszą O dołączonych grach ? A po cholere ? Instalki nie umiesz odpalić czy kody potrzebujesz CDA ma dużo stron i dlatego musi być droższe a jest tańsze dzięki reklamomDużo stron ? To popatrz na stare cda :P lepsze gry, 2x więcej stron i cena niższa btw niuniuś idź lepiej pokemonami się pobaw bo forum to zbyt poważna rzecz dla ciebie :* Edytowane 27 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 i to powód do śmiechu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 i to powód do śmiechu? 1353822[/snapback] tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 i to powód do śmiechu? 1353822[/snapback] no jezeli rozumiesz poprzednie wypowiedzi.... to tak;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 sam oglądasz pokemony. na stare CDA popatrzeć? A skąd ja głąbie wezmę stare CDA? I ma dużo stron. I nie piszą o grach w gazecie a instalkę umiem dpalić w przeciwieństwie do ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) sam oglądasz pokemonyssij wole judżijo na stare CDA popatrzeć? A skąd ja głąbie wezmę stare CDA?A od czego głąbie masz allegro ? I ma dużo stron.So ? I nie piszą o grach w gazecie a instalkę umiem dpalić w przeciwieństwie do ciebie. 1353853[/snapback] ŁoŁ!!! Sycisz !! a umiesz skrót zrobić? Edytowane 27 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 sam oglądasz pokemony. na stare CDA popatrzeć? A skąd ja głąbie wezmę stare CDA? I ma dużo stron. I nie piszą o grach w gazecie a instalkę umiem dpalić w przeciwieństwie do ciebie. 1353853[/snapback] dziecko nie unos sie tak bo odlecisz ;]]]] widac ze jestes na poziomie tego czasopisma;] by idiot for idiot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Jakie macie zdanie na temat tej gazety Dobra gra, w sumie niewiem czy można to nazwać gazetą bo tam nie ma nic do czytania tylko jest sama gra. Czy ktoś to kupuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 to my o których gazetach piszemy KS i KSE czy CDA? I szajstels sie nie odzywaj. I Leborg do ciebie nic nie pisze ale jak zaczynasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) I szajstels sie nie odzywaj. I Leborg do ciebie nic nie pisze ale jak zaczynasz. 1355480[/snapback] słuchaj fajfusie ssąco ciupciający, idź na debilskie forum CDA tam będziesz miał kolegów na poziomie. Pozachwycacie się tą tandetną gazetką. sry ze tak drastycznie ale fajfus mnie obraził. 10% mi wystarczy ;] Edytowane 28 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ej koledzy przestancie sie kłucić !!! Czy warto?? chyba nie.......... Kazdy ma inne zdanie i koniec, nikt i nic tego nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Panowie, wyluzujcie... Nie zachowujmy sie jak dresy... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Munio może maila opublikować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Wyluzujcie bo ja przed chwilą zarobiłem 10% od mechlika-nie warto!!! :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Wyluzujcie bo ja przed chwilą zarobiłem 10% od mechlika-nie warto!!! :unsure: 1355592[/snapback] Chyba zarobiłeś za ten temat o zmianie czasu?? Chyba sie nie myle?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) KUNA Po co takim szczylom internet ? Przecież to jest głupsze niż ustawa przewiduje Ale pedalskie zdjęcie tak samo jak gość co je dodałmoja odpowiedź ssijna to munio sama ssij dziwko je...anan/c To są maile jakby co Edytowane 28 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Tak o zmianie czasu ale....... Denerwuje mnie to że starsi użytkownicy czepiają się tych młodszych z byle powodu i dogryzają o jakichs pokemonach, ludzie co wy robicie z tego forum burdel za przeproszeniem?!!! Młody niunio ma 12 lat i co...i nic a ja mam 14 i co i nic czepiajcie się mnie jak chcecie. Dobra rada na koniec: nie zawsze sarszy jest mądrzejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Tak o zmianie czasu ale....... Denerwuje mnie to że starsi użytkownicy czepiają się tych młodszych z byle powodu i dogryzają o jakichs pokemonach, ludzie co wy robicie z tego forum burdel za przeproszeniem?!!! Młody niunio ma 12 lat i co...i nic a ja mam 14 i co i nic czepiajcie się mnie jak chcecie. Dobra rada na koniec: nie zawsze sarszy jest mądrzejszy. 1355638[/snapback] Ta ziomek tylko jest jedna sprawa, munio pokazuje swoją ogromną głupotę. Wieku czepnąłęm się przy okazji :P Edytowane 28 Marca 2005 przez Szkittles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Moze niunio nie za bardzo uzywal mózgu (więcej emocji) ale głównie chodzi o całe forum :np. W modyfikacjach uczą trzymania wiertarki - może i z dobrej woli ale... czy to nie są przpadkiem drwiny!?!?!?!? Ziomek (szkittles) nie mam nic do ciebie ale smoro jestes starszy i mądrzejszy to przestan się kłócić tak będzie lepiej dla wszystkich!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ziomek (szkittles) nie mam nic do ciebie ale smoro jestes starszy i mądrzejszy to przestan się kłócić tak będzie lepiej dla wszystkich!!! 1355657[/snapback] Ziom gdzie się kłócę ? Na temat CDA była wymiana poglądów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ładna mi wymiana poglądów i nie lubie CDA ale mam kilka numerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 I dzieki wam z tematu zrobil sie smietnik :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...