mintai Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Secret Service... jak przeczytalem ta nazwe to odrazu mile wpsomnienia mnie naszly !! :D ten klimat... :lol: CDA czytalem kiedys... ale to bylo z piec lat temu jak nie wiecej - teraz to mi szkoda nawet na okladki patrzec o ile cena wzrosla w stosunku do numeru dwa miesiace w tyl. Nie wiem czy teraz jeszcze utrzyma sie jakas gazeta ze swoim okreslonym stylem w przyzwoitej cenie paru zlotych... cos na wzor ss, bez nikomu niepotrzebnych xCD + super gadzetow co drugi numer... ale to nie o tym temat ;) co do KŚ to mam jeszcze na strychu gdzies pierwsze numery, mowcie co chcecie ale bardzo przyjemnie sie to czytalo, juz nie chodzilo o jakies tam odkrywcze sztuczki, ale tak jakos... poprostu cos nowego na rynku czasopism. Pozniej co chwile +20gr do ceny i sie skonczylo. KŚE - to chyba jest jest udany pomysl, przynajmniej do dzisiaj... sam raczej nie kupuje takiej prasy gdyz... no wlasnie pare lat temu boska reka zaprowadzila na forum.purepc.pl ;) przegladam kazdy numer i bardzo pozytywnie jak dla mnie, jest w koncu o sprzecie pisane w miare ciekawie, kursy programowania na pewno tez przypadly do gustu wielu :) jak to ktos juz wspomnial - wiele artykulow w kse powstalo na bazie forum... dla przykladu chociazby dzwiek w foobarze :wink: jeszcze z zalet to: cena i wartosciowe programy na cd... np TheBat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ej koledzy przestancie sie kłucić !!! Czy warto?? chyba nie.......... Kazdy ma inne zdanie i koniec, nikt i nic tego nie zmieni. 1355582[/snapback] Dokładnie nie ma po co się kłucić i zarabiać ostrzeżenia, praktycznie za nic. Więc siedzcie cicho :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) He he wiem coś o tym!!! Nie ma to jak ostrzeżonko na śniadanie!!! Mechlik i reszta do boju !!! (bez urazy) :oops: Edytowane 29 Marca 2005 przez SILENT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wiecie co, tak doszedlem do wniosku,ze... TWEAK powinien wniesc do regulaminu punk w ktorym zawarte by bylo stwierdzenie " wiadomosci zawarte na forum nie moga byc publikowane na lamach gazet bez zgody "wlasciciel" forum". A potem podpisac umowe z jakas gazeta na udostepnianie info zawartych na forum :wink: . Tweak by zarobil a userom, bardziej doswiadczonym ofkorz :wink: , moze by wpadl jakis sprzecik do przetestowania :lol: Taka szczytna ideal, bo przeciez na forum jest pelno info, oraz pelno rozwiazan roznych problemow, ktore mozna by wukorzystac, w taki sposob aby tweak stal sie czyms na miare polskiego THG :wink: , tzn takie male przydomowe laboratoria :wink: B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 BUU ty to normalnie kozak jesteś !!!! BHrawa dla tego pana ŁŁuu nie Buu To jest do zrobienia!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hmm, pomysł dobry :D i w sumie kazdy by na tym zarobil bo i user i forum no i gazeta :D... tylko ciekawe co na to "władza" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 nic z tego nie bedzie!! pozmieniaja tresc i powiedza ze sami do tego doszli!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 nic z tego nie bedzie!! pozmieniaja tresc i powiedza ze sami do tego doszli!! 1356417[/snapback] niby tak ale: po pierwsze trzeba byc dobrej mysli po drugie mozna zrobic jakis punkcic, ze info nie mozna zmieniac, przeklamywac itp. Wiem, cos takiego bylo by trudne do zrobienia, ale nie byloby niemozliwe :wink: , trzeba tylko nie dac sie ( za przeproszeniem ) w.y.d.y.m.a.c :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) słuchaj fajfusie ssąco ciupciający, idź na debilskie forum CDA tam będziesz miał kolegów na poziomie. Pozachwycacie się tą tandetną gazetką. sry ze tak drastycznie ale fajfus mnie obraził. 10% mi wystarczy ;] 1355566[/snapback] fajfusa masz na mordzie KUNA Po co takim szczylom internet ? Przecież to jest głupsze niż ustawa przewiduje moja odpowiedź na to munio n/c To są maile jakby co 1355622[/snapback] bo wiesz szczyl w przeciwieństwie do ciebie nie kradnie internetu od sąsiada tylko sam płaci, a poza tym mam rodzeństwo i rodziców i wychowany nie jestem tak jak ty - na blokersa, wiek nie znaczy o głupocie wystarczy spojrzeć na ciebie. Tak o zmianie czasu ale....... Denerwuje mnie to że starsi użytkownicy czepiają się tych młodszych z byle powodu i dogryzają o jakichs pokemonach, ludzie co wy robicie z tego forum burdel za przeproszeniem?!!! Młody Miunio ma 12 lat i co...i nic a ja mam 14 i co i nic czepiajcie się mnie jak chcecie. Dobra rada na koniec: nie zawsze sarszy jest mądrzejszy. 1355638[/snapback] dzięki a ile ma lat ten szkittels? i od kogo bana? tak z ciekawości pytam ja nie chcę mieć i tak mam 20% ostrzeżeń Edytowane 29 Marca 2005 przez munio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Koniec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...