rsa Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 co trzeba zrobic zeby miec w officie uklad klawiatury np niemiecki, albo rosyjski. prosze o mozliwie szybka pomoc. pozdrawiam lukaszPILNE :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Musisz zainstalowac pakiet jezykowy od odpowiedniego jezyka z plyty instalacyjnej systemu i z offica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsa Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Musisz zainstalowac pakiet jezykowy od odpowiedniego jezyka z plyty instalacyjnej systemu i z offica 1345126[/snapback] a sprawdzales czy to dziala? bo zainstalowalem pakiet, ustawilem go jako domyslny, ale uklad klawiatury jaki byl taki jest, polskie ó, ś, ć itd. i nie wiem czy coś żle robie, czy trzeba jeszcze coś doinstalować, albo przestawić? a zalezy mi bardzo bo musze napisac na kompie tekst i wstawianie znaczkow z "wstaw symbol" mija sie z celem. lukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 w okolicach trayu masz taka ikonke z jezykiem i klawiatura tam musisz zmienic na potrzebny ci uklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsa Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 w okolicach trayu masz taka ikonke z jezykiem i klawiatura tam musisz zmienic na potrzebny ci uklad. 1345344[/snapback] dobra juz mam, dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...