Kane Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Wlasnie pojawily sie nowe detonatory 41.03 w wersji dla win 2000 i xp ftp://download.nvidia.com/Windows/41.03/4....03_win2kxp.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 oo a to to ciekawe jest :wink: Trza bylo dac na forum 'News" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jest jakas nowa zakladka w panelu http://www.3dgpu.com/ zabieram sie za sciaganie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja nie ściągam bo mi się to nieopłaca :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 To jest BETA, a nie WHQL. Po co niektore serwisy robia az tyle szumu wokol wersji testowej - nie pojmuje. Zwlaszcza, ze WSZYSTKIE milcza o fakcie, ze to beta :-(. Serwer NVidii - przeciazony - moze o to tu chodzi? Ostatna wersja WHQL to 30.82 (od ponad dwoch miesiecy..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a ja nie mam bo mam w98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 sciagnalem, zainstalowalem , no i 100 markow mniej :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 oo a to to ciekawe jest :wink: Trza bylo dac na forum 'News" :)Już jest w newsikach i na naszym FTP'ie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...