Kaeres Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Jezeli ktos ma czas poprowadzic mnie przez ten niby prosty program bede bardo wdzieczny. Musze go poznac calkowicie do swiat i nagrac konkretny klip mojego dzieciaka bo jedziemy do babci i chce aby sobie zobaczyla. Pewnie moglbym sie pobawic ale po godzinie zabawy nie potrafie za bardzo zakminic co jest grane w tym programiku, a czas nagli. Szczegolnie, ze nie mam czasu na takie cos :( Szukalem juz na forum tematow zwiazanych z tym programem ale ni te beret, nic nie ma lub nic mi nie pomoglo. Z gory dziekuje. Edytowane 25 Marca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ja proponuje jednak Pinnacle Studio 9PL. Ja przy pierwszym podejściu nie miałem problemów z nawigacją po menu oraz z podstawowymi opcjami takimi jak edycja, montaż, dodawanie przejść, zmiana ścieżki dźwiękowej itp. Po kilku godzinach zmontowałem film z wakacji, którego materiał wejściowy zajmował 750minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Wlasnie zaczalem kminic UVS. W sumie swietny program i dopuki sie nie zraze jakas funkcja to bede na nim jechal. Laczenie filmow, zwalnianie, podkladanie sciezki dzwiekowej, glosowej, napisow, przejscia (chyba z 50 rodzajow), konvertowanie na dowolny format, program wypalajacy odrazu plytke, dolaczanie albumu zdjeciowego do filmu lub osobno. Dorwalem swietne filmy instruktarzowe ze strony producenta i jest to nie tyle wytlumaczone co pokazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...