Skocz do zawartości
Kaeres

Ulead Visual Studio 8.0

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli ktos ma czas poprowadzic mnie przez ten niby prosty program bede bardo wdzieczny.

Musze go poznac calkowicie do swiat i nagrac konkretny klip mojego dzieciaka bo jedziemy do babci i chce aby sobie zobaczyla.

Pewnie moglbym sie pobawic ale po godzinie zabawy nie potrafie za bardzo zakminic co jest grane w tym programiku, a czas nagli. Szczegolnie, ze nie mam czasu na takie cos :(

Szukalem juz na forum tematow zwiazanych z tym programem ale ni te beret, nic nie ma lub nic mi nie pomoglo.

Z gory dziekuje.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje jednak Pinnacle Studio 9PL. Ja przy pierwszym podejściu nie miałem problemów z nawigacją po menu oraz z podstawowymi opcjami takimi jak edycja, montaż, dodawanie przejść, zmiana ścieżki dźwiękowej itp.

Po kilku godzinach zmontowałem film z wakacji, którego materiał wejściowy zajmował 750minut :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zaczalem kminic UVS.

W sumie swietny program i dopuki sie nie zraze jakas funkcja to bede na nim jechal.

Laczenie filmow, zwalnianie, podkladanie sciezki dzwiekowej, glosowej, napisow, przejscia (chyba z 50 rodzajow), konvertowanie na dowolny format, program wypalajacy odrazu plytke, dolaczanie albumu zdjeciowego do filmu lub osobno.

Dorwalem swietne filmy instruktarzowe ze strony producenta i jest to nie tyle wytlumaczone co pokazane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi