Skocz do zawartości
Nikos_Wariat

Najlepszy Chlodzenie Na Xp-m Dostepne W Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dalej polecam SP97 . Do tego mozesz wrzucic tak jak ja mam sunnona 92mm i dolaczyc mu potencjometr . Normalnie bedzie sobie pracowal na 5v a jak sie zrobi goraco to mu dasz 12v i sobie troszke pokrzyczy ale bedzie wydajnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak sie zapytam

jaki chcesz mnoznik walnoc jak to ci sie bedzie rozkladac bo jezeli np 16x166 albo 14x200mhz co daje 143W cipla i energi pobieranej z zasilki przy vcorze tylko 2v ??

to jedno takie pytanie

a inne to takie po co twojemu koledze te 2800mhz bo jezeli dla wydajnosci to w zaleznosci od jego pamiatek ustawia sobie pozadne fsb np 250mhz x 10 co bedzie o niebo szybsza konfiguracja od 14x200 do tego mniej pradorzercza i kazdy dobry cooler bedzie stykal, natomiast co do ac przy tych 2800 to zaden cooler moim zdaniem nie wyrobi tych 150W z wiatrakiem wolno obrotowym i bez super wentylacji obudowy, a jezeli chce dla picu to co innego, poczekam popatrze co wam wyjdzie

zas co do coolera to sprobuj ten http://www.thermaltake.com/coolers/4in1hea...er/cl-p0071.htm

badz ten http://www.thermalright.com/product_default.htm tylko ze trzeba zrobic wlasno recznie zamocowanie pod socket a a jak sie przygladalem blize to nie powinno byc z tym problemu, tylko tzreba miec malu warsztat, ja mam jak mi wie uda to skombinuje do testow zrobie takie mocowanie i powiem co i jak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi