ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) za wami do gory jest posag a za nim dzwignia , dzieki ktorej woda poplynie do bossa . Oprocz niej jeszcze sa takie 4 , 2 z lewej i 2 z prawej , ale do nich nie doskoczycie. Zeby do nich sie dobrac music strzelic z tej broni alienow w gong ( strzal musi byc mocny , takze czekac az sie na broni zapali czerwona dioda) . Jak juz strzelicie w gong biegniecie do bossa i juz nie pamietam , ale w cos sie zamienicie i bedziecie mogli doskoczyc do reszty posagow ( tak bedzie trzeba zrobic 4 razy) jak juz otworzycie wszystkie kanaliki z woda strzelacie w wode z broni alienow i ladnie boss sie upiecze ;P Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dopiero wczoraj miałem czas, by zasiąść do tej pozycji i już od pierwszych minut zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Tak duże, że odstawiłem treningi w GTLegends, zwiedzanie świata w Oblivionie by móc tylko zgłębiać się dalej w tą niesamowitą opowieść. Polecam, gra absolutnie warta poświęconego jej czasu. Szkoda jedynie, że tak krótka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) @ranger Dzieki, wlasnie przeszedlem bossa :) @draak Gra nie jest taka krotka. Chyba nie powiesz, ze wczoraj zaczales grac i dzisiaj juz skonczyles :) Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zacielem sie przy pierwszym sejfie. Czytam w pamietniklu cos, ze to rok, dzien, miesiac urodzin corki tamtego kolesia... ale nie przypominam sobie zeby cos o tym bylo... macie jakies wskazowki? GIERKA ROXUJE! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Kręcisz w prawo do 3,w lewo do 1,w prawo do 5 i w lewo do 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ok ok, ale ciekawi mnie jak wy do tego doszliscie... W ogole zanim sie gre wylaczy to trzeba do tych check pointow dojsc, wkurza to troche bo zadko kiedy one sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ok ok, ale ciekawi mnie jak wy do tego doszliscie... W ogole zanim sie gre wylaczy to trzeba do tych check pointow dojsc, wkurza to troche bo zadko kiedy one sa Ja do tego nie doszedłem,znalazłem w necie :-P A checkpointy są umieszczone tak,jak umieścili twórcy,czyli na tyle często,że przecietnemu graczowi przejście gry nie powinno sprawić kłopotów.Zresztą wcale nie są tak rzadko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Heh powalilo mi sie, bo jak sie wyjdzie z gry i wejdzie, to mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> load game i cos w stly kontynuacji. Jak load to ladujemy na ostantim check pointcie, kontynuacja to ostatnie wczytywanko ;] ale ze mnie nub ;];];] Niestety obawiam sie ze przejde raz te gre i ja odstawie. Jest dosc liniowa, zazwyczaj jedne drzwi sa otwarte;] Ale ogolnie wypas, bardzo klimatyczna gierka. Jakby ktos mi powiedzial, jak dojsc do tego szyfru to bylbym wdzieczny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 @draak Gra nie jest taka krotka. Chyba nie powiesz, ze wczoraj zaczales grac i dzisiaj juz skonczyles :) Nie, tego nie powiem ;) Jednak grając te parę godzin (ok 4?) mam już za sobą prawie 50% ukończone, czyli będzie standard na współczesne tytuły- ok 10h i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Heh powalilo mi sie, bo jak sie wyjdzie z gry i wejdzie, to mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> load game i cos w stly kontynuacji. Jak load to ladujemy na ostantim check pointcie, kontynuacja to ostatnie wczytywanko ;] ale ze mnie nub ;];];] Niestety obawiam sie ze przejde raz te gre i ja odstawie. Jest dosc liniowa, zazwyczaj jedne drzwi sa otwarte;] Ale ogolnie wypas, bardzo klimatyczna gierka. Jakby ktos mi powiedzial, jak dojsc do tego szyfru to bylbym wdzieczny;] Pisalem ci pare postów wcześniej jak otworzyć sejf <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jezu, ale ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Mnie nie interesuje sama kombinacja, ale to, jak do niej dosc -_- Poprostu na chybil trafil? Mam jakies info w dzienniku ale raczej ciezko z niego cos wyskrobac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jezu, ale ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Mnie nie interesuje sama kombinacja, ale to, jak do niej dosc -_- Poprostu na chybil trafil? Mam jakies info w dzienniku ale raczej ciezko z niego cos wyskrobac. No wlaśnie z dziennika chyba za wiele się nie dowiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Przeciez tam wszystko jest napisane, chodzi o date urodzin corki ktora zostala zabita przez potwora z tego co pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jin ;]]]]]]]] Tak wiem ze o date, doczytalem, ale skad ja mam wiedziec kiedy sie urodzila? ;o tam jest tylko napiusane ze o date chodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajus Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jakby ktos mi powiedzial, jak dojsc do tego szyfru to bylbym wdzieczny;]Patrzysz w pamiętnik aby dowiedzieć się, co jest szyfrem. Dalej już wystarczy spojrzeć we własne notatki aby dowiedzieć się jaka jest obecna data w grze :) To apropo's jak dojść a parę stron wcześniej w tym topicu masz ściągę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Aaa no tak bo jej urodziny byly dzisiaj (tzn wtedy) :mur: Ale nub ze mnie sorry ;]]]]]]] Jutro sie pobawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie dzisiaj tylko wczoraj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 http://www.callofcthulhu.com/downloads/coc_music.html Wlasnie sciagam :) Nie wiem co, jakas muza z gry. Ogolnie czekam na jakies spolszczenie, ale widze zainteresowanie gra jest takie sobie wiec sie raczej nie doczekam ;] Ogolnie ta gra jest realistyczna bardzo, wszystkie czynnosci sa takie normalne, drzwi normlanie sie otwieraja itp. I like it :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam pewien problem :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przeszedlem juz bossa zwanego Hydra i sie zacialem, juz mnie [ciach!]ica powoli bierze :evil: Wszystko zaczyna sie walic, a ja nie wiem gdzie uciec (dochodze do tunelu, ale zaraz za nim mnie zabija). Jak ktos "lopatologicznie" moglby opisac droge ucieczki to bede wdzieczny :) Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Satni osobiście też leżę w tym samym momencie co ty i gry jeszcze nie ukończyłem, ale w tym wątku znajdziesz odpowiedź na to jak to zrobić: link Powodzenia Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Dheus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) @Dheus Przeczytalem ten watek i rzeczywiscie znalazlem odpowiedz :) Gra ukonczona, ale ten bug na samym koncu mnie rozwalil :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W zyciu bym nie pomyslal, ze trzeba zmienic rozdzialke by zdazyc uciec. Wczesniej probowalem z 20 razy i zawsze mnie zabijalo za tunelem (gralem w 1024x768), zmniejszylem rozdzielczosc do 640x480 i przeszedlem to za pierwszym razem :lol: Czy ten lom nie jest wyjety wprost z Half-life'a :D Sorki za jakosc screen'a, ale musialem je troche rozjasnic by lom byl dobrze widoczny :) EDIT Gierka byla swietna i licze na jakas kontynuacje :) Szkoda tylko, ze tak rzadko wychodza gry z takim klimatem jaki ma Call of Cthulhu :? Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czy ten lom nie jest wyjety wprost z Half-life'a :DŁom rzeczywiście jak wprost z HL,jednak oni go nie opatentowali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 OK doszedlem sam (nie zupelnie) do kodu. Powiesz szczerze, ze trzeba bylo troche poczytac ;], teraz jestem w hotelu. Po m jak milosc siade na dluzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no ja już mam grę za sobą :) tylko mnie jedno dziwi dlaczego mam aby 93% completed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Ugrzęzłem na końcu i nie mogę tego skończyć! Może ktoś w skróce opisać tą ostatnią przeprawę-mordengę znaczy się ucieczkę? Nierealny uważam, że jest to całkiem możliwe, sam po sobie wiem, że już czegoś w grze nie zrobiłem, a jednak mogłem grać dalej nawet z pominiętym czymś tam. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Dheus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Moze trzeba przejsc gre na dodatkowych poziomach ? Dheus - Santi wyzej napisal co on zrobil zeby to przejsc. Zmien rozdzialke do 640x480 i sprobuj przejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zagrałem i powiem, genialna gra. Ma wszystko co kocham w survival horrorach ;] Czyli muzyka+klimat+fabuł no i oprawa video też piękna ;] Musowa pozycja dla fanów i nie tylko tego gatunku ;]. Zastanawiam się ino skąd Bethesda miała czas na zrobienie takiego genialnego tytułu jak była zajęta dopieszczaniem Obliviona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No tez sie wlasnie dziwie, ale mamy tego skutki ;/ CoC jak i oblivion lubia wyjsc "czasem" do systemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ciekawe, może to nawet ten sam silnik, bo podobnie się prezentuje ;] A wywala się zwłaszcza jak zrzuce na pulpit :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Heh, CoC ( u mnie) po zminimalizowaniu juz nie wraca z powrotem tylko sie wylacza ;] tak jak u ciebie, yes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...