ojejku Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jakies takie szare te screeny, i czemu zadnego huda nie ma? ;]Bo jest wysoki realizm ??? :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jakby lekko blurowate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 doszedł ktoś do tego miejsca gdzie trzeba przesunąć szafę :) bo mi jakoś to nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 gdzie dokladnie ? bo juz pare szaf przesuwalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ej ludzie co czym wy gadacie ? Powiedzcie jak wrazenia, grafika, dzwiek a nie mi tutaj o szafach biadolic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 czekam na obszerniejsza relacje :) czemu ta gra jakos tak bokiem poszla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 gdzie dokladnie ? bo juz pare szaf przesuwalem ;] sam początek gry. w tym miejscu gdzie trzeba sie skradać przed policjantem :) napisz jak ty przesuwasz te szafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak juz wejdziesz do tego pomieszczenia to musisz tak ja przesuwac , zeby blokowala drzwi. Ja ja przesuwalem "w" czyli standartowo chodzenie do przodu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Dajcie jakas recenzje czekałem na ta gre pare lat zarzućcie kilka skrinów jutro bede ją miał ale już nie wytrzymam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 doszedł ktoś do tego miejsca gdzie trzeba przesunąć szafę :) bo mi jakoś to nie wychodziheheh też tam dolazłem jak narazie, niewie co robić, biore ze soba winko + chyba jakiś wytrych a po chwili wpada gliniarz i tak w kółko !!!!! co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak wychodzisz z pokoju gdzie bylo winko po prawej stronie za lada bedzie przejscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak wychodzisz z pokoju gdzie bylo winko po prawej stronie za lada bedzie przejscie Dzięki wielkie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no wrescie biedni uzytkownicy gry doczekali sie porta z konsol :), gralem w nia jakies pol roku temu chyba a osobiscie powiem ze gra jest miejscami bardzo trudna ,pamientam do dzisiaj poscig za mna zaraz po przebudzeniu w hotelu i takego nerwa to nie mialem bardzo dlugo w zadnej grze ,jesli ktos pomysli ze po tym zabawa w uciekiniera szybko sie konczy to sie grubo myli!!, zaszczuty i przerazony uciekasz ile sil ,dopiero sporo pozniej zdobywasz wrescie bron ale to nie daje wcale ci wielkiej przewagi,gra jest pod wzgledem uczucia samotnosci i shizy zrobiona genialnie ,kazdemu lubiacego horrory i to nie tuzinkowe ta gra powinna przypasc do gustu ,ostrzegam jednak ze jest sporo miejsc gdzie mozna utknac ,jednak wiele zalezy od kojarzenia faktow i obserwacji ,tak wiec jak najbardziej polecam ,a gracze lubiacy szybka i latwa rozrywkie niech pograja w dooma bo tutaj nie beda mieli czego szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Gra warta grzechu, wspomnieć mogę o dość ciekawych rozwiązaniach nie spotkanych w innych fpp. Teraz... zbieramy apteczki, znajdują się w niej różne rzeczy takie jak igła i nici chirurgiczne, bandaże oraz antidotum, przypuszczam, że będziemy się czasami podtruwać. W zależności od posiadanych obrażeń gość używa odpowiedniego stuff'u. Płytkie, lekko krwawiące rany opatrzy bandażami, głębokie zeszyje itd., na dodatek urazom ulega całe ciało czyli osobno lewa ręka, prawa noga, głowa czy tors. Dalej... wielkość urazów i stan fizyczny pacjenta ma wpływ na postrzeganie otaczającego nas świata, jeśli gość jest mocno sfatygowany doznaje halucynacji oraz omamów słuchowych. Im bardziej Jack jest osłabiony tym bardziej rzuca mu się na psychikę nie wspominając już o możliwościach ruchowych. Na razie tyle, pewnie w innym terminie jeszcze coś napiszę i oczywiście wstawię parę screen'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no gierka naprawdę super :) obecnie utknąłem na drugim sejfie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nierealny ja tez sie troszke z nim meczylem , ale w zasadzie rozwiazanie jest banalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hehee giera wymiata, przede wszyustkim klimat, kurf....właśnie gasze światło i zabieram sie do grania, JA JESTEM JAK NARAZIE PRZY PIERWSZYM SEJFIE .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Może jakieś screeny dacie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek71 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jaki jest klucz do sejfu pod kościołem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Panowie właśnie utknąłem na pierwszym sejfie, a mianowicie wiem że należy wpisać miesiąc, dzien i rok...ale za pierona nie moge tego niegdzie znależć, dajcie jakies namiary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Panowie właśnie utknąłem na pierwszym sejfie, a mianowicie wiem że należy wpisać miesiąc, dzien i rok...ale za pierona nie moge tego niegdzie znależć, dajcie jakies namiary ? opis masz na http://www.gamefaqs.com/console/xbox/list_c.html lub jeżeli chcesz to pełny opis po Polsku masz w ostatnim poradniku psxextreme Gierke przeszedłem jakiś czas temu, ma fajny klimat. Tylko jest stosunkowo za prosta i szybko się ja przechodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Gierke przeszedłem jakiś czas temu, ma fajny klimat. Tylko jest stosunkowo za prosta i szybko się ja przechodzi. Warto wydac na nia dniowke? Postraszy tak, jak Silent Hill? Trzyma klimat opowiadan Mistrza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Warto wydac na nia dniowke? Postraszy tak, jak Silent Hill? Trzyma klimat opowiadan Mistrza? Gra trzyma klimat, chociaż Silent hill i gackowy resident remake bardziej straszą. Myśle że warto zakupić tą gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Możecie coś napisac o lokacjach z gry? Czy choc troche przypominają sceny horrorów Lovecrafta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Co tam będę opisywał lokacje, późno już. Zerknij zresztą sam. Gra jest niesamowita. Dotarłem dopiero do kościoła, ale ucieczka z hotelu, zresztą wciąż mnie gonią, była mocna i przyznam, że mnie rozruszała. Akcja niemalże nonstop. Gra wciąga jak bagno, przyciąga jak magnes, im dalej w las tym ciemniej i staje się gęstszy. Fiksacje Jack'a są już moimi. Normalnie panaroja ;-) gra porywa i aż chce się grać dalej. Więc niech nikt się nie dziwi, że taka cisza w tym temacie. Osobiście to może 4 godziny byłem Jack’iem i biję w dzwony a przypuszczam, że koledzy gracze są już kilka godzinek przede mną. Jestem tak zaaferowany tą grą a i tak nie umknęły mi pewne wpadki i drobne bug’i ale przemilczę te drobnostki w świetle doskonałej zabawy. No i jeszcze jedno a mianowicie gra wymaga od gracza znajomości języka angielskiego choć w nie wielkim stopniu, inaczej będzie kiszka i uciekanie się do próśb o pomoc na forum czy też korzystanie z walkthrough. Ale co mi tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) mam taki problem z tą grą(jak i innymi naprzykład Richard Burns rally) gdy uruchamiam gre wystepuje bład pliku exe(tego który urychamia gre) oto sygnatura błędu AppName: cocmainwin32.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: cocmainwin32.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00034976 a to link do pełnej tresci http://www.mojastrona.mywebhut.com/abc.txt błędy pokazywanego przez windows. Jak jeszcze Richarda mogłem przecierpieć to tej gry już nie :] aha jeszcze sprzęt : athlon 1200 his radeon9550 512 ramu muzyka zintegrowana win xp sp2 dzięki za wszelkie odpowiedzi Edytowane 21 Marca 2006 przez Meeredith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) A mi się gierka nawet włączyć nie chce :( Wyskakuje tylko czarny ekran, przes sekunde widać kursor i wywala do pulpitu. Ale jak instalowałem to wyskoczyło mi że nie można zainstalować windows media czy coś takiego... Edit: Jak chce włączyć gre to dochodzi do tego kursora, a potem zone alarm wywala mi komunikat że CoC chce włączyc drwatson'a. To samo mam z paintem... Edytowane 21 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) mam taki problem z tą grą(jak i innymi naprzykład Richard Burns rally) gdy uruchamiam gre wystepuje bład pliku exe(tego który urychamia gre)mam to samo :mur: sprzęt z podpisu aha - w przypadku RBR pomagał patch ale do tej gry chyba póki co takowy się nie ukazał :? Edytowane 21 Marca 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 mam taki problem z tą grą(jak i innymi naprzykład Richard Burns rally) gdy uruchamiam gre wystepuje bład pliku exe(tego który urychamia gre) oto sygnatura błędu AppName: cocmainwin32.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: cocmainwin32.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00034976 a to link do pełnej tresci http://www.mojastrona.mywebhut.com/abc.txt błędy pokazywanego przez windows. Jak jeszcze Richarda mogłem przecierpieć to tej gry już nie :] aha jeszcze sprzęt : athlon 1200 his radeon9550 512 ramu muzyka zintegrowana win xp sp2 dzięki za wszelkie odpowiedzi Tak sie dzieje,wtedy,kiedy masz durona i athlona opartego na K7 czyli od 700 do 1333Mhz,nic nie zrobisz,albo wyjdzie patch albo nie pograsz w to,tak samo jak nie pograsz w Sufferinga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) Dokładnie w Sufferingu było to samo, czyli jedyna mozliwośc to zmiana procka albo czekanie na patcha ? Wymiane proca mam w planach ale to jeszcze z miesiąc, albo 2 trzeba poczekać :/ Edytowane 21 Marca 2006 przez Meeredith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...