deek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam O co chodzi w kanałach w takim miejscu gdzie jest zbiornik z jakimś szlamem i są trzy wajchy,przełanczam je ale koles nie chce mi tam wejsc bo dalej sa te pozostalosci tego sluzu.Co tam dokladnie trzeba zrobic??Z góry dzieki pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edkan Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wiem jak otworzyc sejf w kosciele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Witam O co chodzi w kanałach w takim miejscu gdzie jest zbiornik z jakimś szlamem i są trzy wajchy,przełanczam je ale koles nie chce mi tam wejsc bo dalej sa te pozostalosci tego sluzu.Co tam dokladnie trzeba zrobic??Z góry dzieki pozdrawiam :) Dajesz piataka to Ci powiem :lol2: A tak na powaznie to topik przeradza sie powoli w solucje :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Musisz tak ustawic wajchy by zostala czysta woda. Pozniej ja wypompowywujesz i otwierasz przejscie (ta wajcha przy zbiorniku co jest), a na koncu szybko schodzisz na dol zbiornika po drabinie zanim zamknie sie przejscie i lecisz dalej az zatrzyma Cie nastepna zagadka o ktorej nie omieszkasz nam opowiedziec :D wiem jak otworzyc sejf w koscieleCieszymy sie razem z Toba z tej jakze radosnej nowiny :lol: Edytowane 26 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dzięki Santi,jak mnie zatrzyma jakaś zagadka to Ci o niej opowiem :).A propo tych wajh to nie wiem czy sobie poradze bo już je przełanczałem na rózne sposoby i nic ,w jakiej to kolejnosci trzeba :-| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Musisz odkrecic wajche z woda (na sluch, jest roznica miedzy woda a szlamem), idziesz do drugiego pokoju, spuszczasz wode, wracasz, zakrecasz wode, znowu spuszczasz wode i mozesz isc dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dwie strony wcześniej podane było walkthrough ale jeśli nie można zrozumieć co jest w grze to jak można zakumać ten opis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) no panowie ja już walcze z mnichami :) ale przyjemność z ich pokonania zostawię sobie na jutro. giera wymiata. dawno tak dobrze się nie bawiłem grając w grę komputerową ;0 Edytowane 26 Marca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ledwie odpaliłem gre juz ma problem heh Wim, że temu pijakowi na początku trzeba dać tą flasze z sejfu gdzie się zastawiamy szafą. Problem w tym, że po chwili wpada ten glina, mnie wywala, a flaszkę zaiera. O co biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ledwie odpaliłem gre juz ma problem heh Wim, że temu pijakowi na początku trzeba dać tą flasze z sejfu gdzie się zastawiamy szafą. Problem w tym, że po chwili wpada ten glina, mnie wywala, a flaszkę zaiera. O co biega? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zamknij za soba drzwi i zasun je szafą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 @leborg Nie no to ja wiem i tak zrobiłem, ale on i tak po chwili wbiega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubin6 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 CZY KTOS WIE GDZIE ZNALES TEN BEZPIECZNIK CO TRZEBA WLOZYC PRZY POTWORZE ZEBY URUCHOMIC PANEL DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ślepy?? Musisz szybko skoczyć na sam dół schodów. dalej to chyba będziesz wiedział co masz zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) @leborg Nie no to ja wiem i tak zrobiłem, ale on i tak po chwili wbiega. Wszystko zostalo napisane na drugiej stronie tematu. Czytac ludzie, a nie powtarzacie te same pytania :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak wezmiesz wino z pokoju i przydatne narzedzie to skieruj sie w prawa strone i otworz wlaz w podlodze po czym udaj sie na dol. Dalej juz sam sobie poradzisz :) Pogralem dzisiaj z dwie godzinki i gierka coraz lepsza jest :) Musialem przed chwila skonczyc bo poziom strachu osiagnal niebezpieczna wartosc :D Btw te wstawki z zakladu psychiatrycznego wymiataja na maxa ;) Edytowane 26 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowayout Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam ! Mam problem w epizodzie jailbreak: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chodzi o to miejsce w wiezieniu gdzie mam uwolnic tego chłopka. Pokazuje mu kartke, otwieram cele i nic się nie dzieje. Tzn on cały czas stoi w wejściu mowiac że musimy szybko z tąd uciekać ale nie wychodzi. W solucji na gamefaqs czytalem ze po otwarciu celi mam isc za nim do garazu ale on nie chce wyjść z tej celi. coś tam jeszcze trzeba zrobic ? HELP ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nowayout nie kartkę a raczej zdjęcie, u mnie po zobaczeniu jej wychodził z celi i łaził non stop za mną chyba masz pecha i trafiłeś na kolnego bug'a w tej grze. U mnie jest problem tego typu, że gra wyłącza się z komunikatem że CoCMainWin32.exe coś tam porobił w momencie po skończeniu filmiku w tunelu na statku przez który idę do kajuty kapitana. Kilkanaście razy próbowałem i nic cały czas to samo i w tym samym miejscu gry, nie mogę dalej grać : \ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowayout Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nowayout nie kartkę a raczej zdjęcie, u mnie po zobaczeniu jej wychodził z celi i łaził non stop za mną chyba masz pecha i trafiłeś na kolnego bug'a w tej grze. U mnie jest problem tego typu, że gra wyłącza się z komunikatem że CoCMainWin32.exe coś tam porobił w momencie po skończeniu filmiku w tunelu na statku przez który idę do kajuty kapitana. Kilkanaście razy próbowałem i nic cały czas to samo i w tym samym miejscu gry, nie mogę dalej grać : \ Hmm... to mnie nie ucieszyłeś ale thx za odpowiedź. Nic to jak to jest bug to spróbuje zacząć gierke od nowa może sie naprawi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Ja do tej pory nie wiem co począć z tym fantem, ale mam dwa plany przeinstalować grę pozostawiając sobie save'y a druga żeby iść do kumpla i przejść to pechowe miejsce u niego (znajomy nie miał problemów w tym miejscu), zapisać grę i wrócić z tym save'm do mnie. Spróbuj tego może ci się uda. Osobiście nie polecałbym ci usuwać kompleteni gry i zaczynać jej od nowa bo z tego co czytałem na innych forach to ta gra ma więcej takich "niespodzianek", Tobie trafiła się taka mnie inna. Mój znajomy już praktycznie ją ukończył i nie trafił na żadnego bug'a, farciarz. Edytowane 28 Marca 2006 przez Dheus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ja jestem obecnie na statku i jeszcze nie mialem zadnego bug'a. Gra ani razu mi sie nie wysypala i oby do konca tak pozostalo. @nowayout A probowales zagadac z tym kolesie w celi po jej otworzeniu? U mnie z tego co pamietam wyszedl bez zadnych oporow i az sie palil by uciec z tego miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam Mam problem w kościele przy sejfie,przyłożyłem pocztówke pojawily mi sie cyfry ale w jakiej je kolejnosci wpisywac?? 1753??? czy moze jakos inaczej ?? i co znacza stralki nad nimi albo takie kreseczki |?? oraz od której sotrny trzeba kręcic od lewej?? z góry dzieki i prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 kreć w lewo,a kodu Ci nie podam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nie no wes mi pomóz ,pomoze ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nowayout nie kartkę a raczej zdjęcie, u mnie po zobaczeniu jej wychodził z celi i łaził non stop za mną chyba masz pecha i trafiłeś na kolnego bug'a w tej grze. U mnie jest problem tego typu, że gra wyłącza się z komunikatem że CoCMainWin32.exe coś tam porobił w momencie po skończeniu filmiku w tunelu na statku przez który idę do kajuty kapitana. Kilkanaście razy próbowałem i nic cały czas to samo i w tym samym miejscu gry, nie mogę dalej grać : \mam ten sam bład CoCMainWin32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nie no wes mi pomóz ,pomoze ktoś?? 3, 1, 5, 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dzieki ,zaraz sprawdze czy dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 wystarczy pomyslec, przy jednym numerku | jest na poczatku strzalki, a przy drugim na koncu strzalki, a krecic trzeba az sie dojedzie do cyferki a potem w druga strone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dheus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dobra do wszystkich którzy mają błąd z CoCMainWin32.exe i gra się wyłącza jedyny skuteczny i niezbyt bolesny sposób na ten syf jest wczytanie i granie na innym save'ie, ten na którym gra się wywalała można wrzucić do kosza. Od teraz robię każdy save osobno koniec z zapisywaniem stanu gry jeden na drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam Mam poważny problem z początkiem roździału: jailbreak Pomimo różnych ustawień graficznych/różnych roździelczości/przeinstalowywania gry od początku tego roździału ekran to jedna bura plama... W związku z powyższym czy można by kogoś życzliwego prosić o przesłanie pierwszego ręcznego save'u z tego roździału? czajoos@o2.pl Z góry ogromnie dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 zainstaluj stery do karty najnowsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no ja juz walcze z kolejnym bossem :) tylko ze tym razem nie wiem co zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no ja juz walcze z kolejnym bossem :) tylko ze tym razem nie wiem co zrobic :(Ja tez wlasnie tu jestem i nie za bardzo wiem co dalej :? I najgorsze jest to, ze zaczelo mi na tym levelu wywalac gre :mur: Dla porownania dam screena od siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...