ojejku Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dokładnie tak samo, error pikny jest jak próbuje wrócić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Poczytajcie readme file tam wszystko jest opisane o tych błędach, to raz a dwa to to, że ta gra powstawała co najmniej od 2001 roku. Piszę co najmniej ponieważ wydaje mi się, że pierwsze wzmianki czytałem jeszcze wcześniej. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Co mam zrobić w momencie kiedy jakis koles wywiózł mnie autobusem i tam gadałem z policjantem, próbowałem się za nim skradać lecz za każdym razem się cofał i mnie łapał, gadałem z pijakiem, z jakąś baba i wszystkimi otaczającymi mnie ludźmi? :blink: Chodzi o ten moment: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Co mam zrobić w momencie kiedy jakis koles wywiózł mnie autobusem i tam gadałem z policjantem, próbowałem się za nim skradać lecz za każdym razem się cofał i mnie łapał, gadałem z pijakiem, z jakąś baba i wszystkimi otaczającymi mnie ludźmi? :blink: Chodzi o ten moment: Musisz się zakraść za tym gliniarzem do pokoju.Najpierw idziesz za jego plecami prosto,i chowasz się za beczki i czekasz,aż policjant wróci do wyjścia.Wtedy za jego plecami idziesz do pokoju,zamykasz za sobą drzwi i blokujesz je szafą.Idziesz dalej,bierzesz alkohol i taki bzdecik(nie wiem co to jest),dalej idziesz za ladę sklepu,gdzie masz klapę prowadzącą pod ziemię.Dalej powinieneś poradzić sobie sam,chyba że wogóle nie znasz angielskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Pograłem dłuzej i nie mogę wyjsć z podziwu. Po prostu co dźwięk jest w tej grze i jak klimat buduje to KOSMOS. Tyle razy co się przestraszyłem właśnie dzięki dźwiękowi ;]]] No cudo, jak pozycjonowany ładnie na 4.1 , 5.1, i do tego cudnie brzmi, kroki, muzyka, odgłosy, wiatr!! dżyzas ;]]]. Ehhh cudo. Właśnie o to chodzi w horrorach, głównie dźwięk buduje klimat... i to dzięki niemu można się nieźle przetraszyć. A dodając do tego super fabułę, grafikę, fizykę (poniekąd) jaki jest w CoC to mamy pełen wypas. Tylko dajcie głośno ostro w słuchawkach/głośnikach kikla razy ładnie podskoczyłem. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ale troche AI suxuje wg mnie... w hotelu gdzie mnie scgialo kilku tych ludzi, jak wszedlem sobie na lozko i oni wbiegli do pokoju to lazili kolo mnie sobie poprostu i nic nie robili, dopiero jak zszedlem to atakowali ;] - no chyba lozko nie jest az tak wysokie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlaw8 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 moj pierwszy post na jakimkolwiek forum :) ...ta gra jest bez kitu kozacka skoro sprawila ze mi sie chcialo rejestrowac itd... widzisz kolo ale wejscie na lozko nic ci nie dalo :P wczesniej czy pozniej musiales zejsc :) ... spolszczenie by sie w sumie przydalo bo troche szybciej by mi sie czytalo (ang. zeby zrozumiec musze czytac dosyc powoli :) ) ale w sumie nie szkoda mi czasu na ta gre .. gralem ok 5h i mam 20% to jest procent ogolu czy moze jakiegos rozdzialu...czekam az sie sciemni i dalej ide pykac :) .... no to tyle :) ...moj pierwszy post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Siema ;], ten procent to procent calej gry. Co do tego lozka - no wiem ze na nic sie nie zdalo, ale dziwne ze nie potrafili na nie wejsc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlaw8 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ale akcja w hotelu kozacka ..jeszcze mi sie wszystko rozmazywalo nie czailem gdzie biegne :) teraz siedze w jakims mgazynie i mam sie skradac ale czekam az sie siemno zrobi zeby klimacik byl lepszy :) sluchawki + noc= mokre majty :D:D aha no i dobrze ze ktos tam wczesniej wspomnial o tych bledach bo jak gralem i ktos cos na gygy napisal i minimalizowalem to sie giera wieszala i pewnie bym reinstalowal a tak to juz wiem ze nie ma sensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hmmm wiem jak z magazynu wyjść na ten daszek obok (ten na który się idzie przez rozbite okno) tylko co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hmmm wiem jak z magazynu wyjść na ten daszek obok (ten na który się idzie przez rozbite okno) tylko co dalej?Wracasz do magazynu i potem pod skrzynkami trzeba się przeczołgać. Ps. U was też przeciwnik wytrzymuje 2 strzały w głowę z 45tki z małej odległości? Kurcze doszło do tego że na jednego pacjenta cały magazynek trza wypuścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 U mnie zawsze gała w głowę = śmierć. A tak w ogóle to gierka naprawdę dobra choć mały zawód miałem bo miał to być horror a wyszła raczej przygodówka science fiction (imo te przerywniki ze szpitala w ogóle nie pasowały do reszty gry jakby były z innej bajki) Konice gry miażdży - chodzi o tą zmianę rozdzielczości w dół aby przejść walące się tunele lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie zawsze gała w głowę = śmierć. A tak w ogóle to gierka naprawdę dobra choć mały zawód miałem bo miał to być horror a wyszła raczej przygodówka science fiction (imo te przerywniki ze szpitala w ogóle nie pasowały do reszty gry jakby były z innej bajki) Konice gry miażdży - chodzi o tą zmianę rozdzielczości w dół aby przejść walące się tunele lol Z tym koncem to mam wlasna teze dlaczego tak jest :) Zmniejszajac rozdzialke masz mniej pikseli do przejscia i szybciej pokonujesz dystans, ktory oddziela Cie od tunelu. Oczywiscie nie mozna tego zauwazyc golym okiem, ale jak spojrzysz na to z perspektywy programisty to wszystko staje sie jasne :D A ze strzelaniem do przeciwnikow to bylo z tym roznie. Raz padali odrazu od "head shot'a", a innym razem caly magazynek poszedl przy strzalach w korpus :) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 lekko mówiąc gra miażdży... trochę mnie jeszcze dreszcz przechodzi... (grę wyłączyłem 15 minut temu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam problemik. Uciekam przed tymi typami, jestem teraz w planacym banku i mam chodzic po tych deskach, dochodze do drzwi i nie wiem co zrobic do schodow doskoczyc sie nie da wiec co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 da sie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 heh ja jestem w trakcie ucieczki ;p dojechałem do jakiejś wiochy gdzie trzeba iść na prawo... - chwila przerwy od gry, bo jak narazie głupia strzelanka się zrobiła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mam pytanie - co się stanie jak wystawię bohetera na zbyt długie działanie czynnika które powoduje u niego lęk ? Czyli prostymi słowy - co będzie jak się przestraszy za bardzo :lol: Podczas ładowania etapu była jakaś wzmianka o tym, ale za szybko zniknęła i nie zdążyłem przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Chyba nic, poprostu bedzie sie obraz rozmazywal i slabo z widocznoscia bedzie, a koles chyba nie wykituje... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wykituje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Teraz w jakimś FAQ przeczytałem, że jak dostanie napadu histerii i ma w ręku pistolet to się zabije :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Gierka mi sie bardzo spodobała tylko jedna rzecz mnie denerwuje mianowicie dlaczego gra nie obsługuje dzwieku przestrzennego??Istnieje możliwośc właczenia EAX lub 3DSound?? Edytowane 5 Maja 2006 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Mi działają wszystkie głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Mi też działaja wszystkie tylko ze na wszystkich jest ten sam dzwiek znaczy sie np jak gosciu jest z tyłu to słychac go na wszystkich głośńikach a nie tylko w tylnych jak to jest w grach w których jest obsługa dzwieku 3D wie ktos moze jak to właczyc?? Edytowane 5 Maja 2006 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Hmm ... Mi z tyłu pada tylko deszcz, i jak słysze np. jak sie drzwi za mną otwierają / zamykają to tylko z tylnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Właczałes cos w grze czy grzebałes cos w configu z gry,a moze masz właczone CMSS??Nie wiem bo u mnie nie ma zadnych efektów a szkoda bo gierka by nabrała jeszcze na klimacie.Pozdro Edytowane 5 Maja 2006 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam :) Gierka jest naprawde wciagajaca he he juz dawno w cos takiego nie gralem... Mam prosbe bo utknalem przy drugim sejfie :( zaraz po dzwonach) mam nadzieje ze wiecie o co chodzi.... Czy mozecie mi podac kombinacje ??? THX ALL (mam nadieje ze juz nie bedzie wiecej sejfof..);-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 sejfof ? Milo nie grzebałem nic. Włączyłem grę tylko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Sorki za byki.... ale wiecie o co chodzi :-) To jak zna ktos kombinacje do drugiego Sejfu????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Połóż pocztówkę na tablicy z cyframi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...