mar3kk Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam monitor LGF700P. Niedawno zrobiła mi się na środku monitora plamka od której odbija się światło słonecze, ale pod nią nie jest jaśniej jak widziałem w innym poście ale ciemniej. Dodatkowo na obrzeżach plamki widac tak jakby to było mokre ale nic się nie da z tym zrobic. Zauważyłem, że na monitorze jest jakaś warstwa, która się zdrapuje. Co mam zrobic aby tej plamki nie było? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 troche Wody + papier toaletowy i powinno zejść, ja tez tam mam :) tylko musi być wyłaczony monitor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3kk Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 troche Wody + papier toaletowy i powinno zejść, ja tez tam mam :) tylko musi być wyłaczony monitor :D 1351257[/snapback] To wtedy mi się będzie słońce jak cholera odbijać od monitora. Mam wrażenie że ta plamka to zdrapana warstwa antyrefleksyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Jak moniotor jest nowy to chyba ty ja zdrapales,a jka uzywany to lipaa,ale przeciez ktos musialvy uzyc nieco sily zeby zdrapac warstwe z monitora :|,moim zdaniem sproboj mr muscle na poczatek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...