Andy-b Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Podejżewam że coś nie tak jest z moim kompem, ale niemogę wylukać co. Mianowicie chodzi mi oto, że nieraz dysk ładuje mapy do gier (np.Demo UT 2003 ) w około 12 do 15 sekund, a dość często czas ładowania dochodzi nawet do 2 minut :x :x , niby czyta dane po chwili jest bezczyny. Mam takie wrażenie, że głowica dysku się gubi :?: w odszukiwaniu danych ( dochodzi nieraz do zawieszenia systemu ). Może miał ktoś podobne przypadki ? Proszę o porady!!! Komp: Asus P4B533 + P4 2,4 mhz + Baracua IV 60 gb + WinFast G4200 128 ram My Vivo + modem Zoltrix + nagrywarka i DVD firmy LG + karta muz. SB Audigy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Podejżewam że coś nie tak jest z moim kompem, ale niemogę wylukać co. Mianowicie chodzi mi oto, że nieraz dysk ładuje mapy do gier (np.Demo UT 2003 ) w około 12 do 15 sekund, a dość często czas ładowania dochodzi nawet do 2 minut :x :x , niby czyta dane po chwili jest bezczyny. Mam takie wrażenie, że głowica dysku się gubi :?: w odszukiwaniu danych ( dochodzi nieraz do zawieszenia systemu ). Może miał ktoś podobne przypadki ? Proszę o porady!!! Komp: Asus P4B533 + P4 2,4 mhz + Baracua IV 60 gb + WinFast G4200 128 ram My Vivo + modem Zoltrix + nagrywarka i DVD firmy LG + karta muz. SB Audigy wymień dysk :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...