Scztszaua Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Sprzęt mam jak w podpisie, dzisiaj go składałem z moim bratem i wszystko byłoby super gdyby nie to że komp cały czas się wykłada przy próbie instalacji windy. Ogólenie dziwnie sie zachowuje raz nawet się wyłożył przy sprawdzaniu pamieci . Prosze podpwiedzcie mi co może być tego przyczyną. Dodam że narazie nie podłaczałem Power Connectorów FDD-type i HDD-type bo uznałem że nie ma takiej potrzeby. Oprócz tego martwi mnie że mam niewykorzystane kabelki z zasilacza podpisnae PCI-express i VGA/HDD. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Najprawdopodobniej to będzie wina wadliwego ramu. Wyciągnij jedną kość ramu i sprawdź, potem drugą. Jeżeli na jednej kości będzie działać to wiesz czemu sie wywala. A te kabelki do dodatkowe zasilanie grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Zrob tak jak napisal moj przedmowca. Ew. jesli ci sie uda to zapusc sobie memtesta. Dodatkowego molexa do grafy oczywiscie podlacz bo niepodlaczenie go moze byc przyczyna takiego zachowania kompa. Druga rzecz to ustaw wszystko na domyslnie w Biosie i koniecznie popusc timingi dla ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...