tomek999 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Mam kilka pytań: - Czy to w 100% bezpieczna operacja ? - Jaki bios wgrac : firmy ATI, Sepphire czy innej ( mam karte Sepphire ) ? - Czy jest mozliwe, że odblokowane potoki okażą się wadliwe (mam Sepphire X800Pro Vivo ) ? Chcialbym odblokowac te potoki, ale troche glupio stracic ponad 1000 zl na 10% wzrost wydajnosci.... :mur: Dzieki za szybka odpowiedz :rolleyes: Edytowane 24 Marca 2005 przez tomek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 w miare bezpieczne http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dokładnie tak jak to sformułował fit jest to w miarę bezpieczne Przed flashem Sprawdz czy masz karte modujacą przez ściągnięcie chłodzenia i sprawdzenie czy występuje przecięcie oraz możesz sprawdzi oznaczenia chipsetu Sprawdz temperatury ,jakie masz ,bo uszkodzić możesz raczej nie przez moda ,ale wynikający z niego wzrost temperatury A biosy to do wyboru do koloru ,tylko używaj biosu kart zgodnego ze slotem(bo mimo ,że ponoć działają dobrze w większości przypadków ,to jednak zdarzyło się raz na tym forum ,że karta nie jest wykrywalna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...