Spawacz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A no mam celerona 333Mhz :D i chcę do podkręcić. Według rozpiski umieszczonej na płycie nastepną opcją po 66Mhz jest 100Mhz. Na 100Mhz już nie wchodzi. Jednak czy jakbym ustawił zworki w inny sposób niż podany na płycie w tabeli, to mogłaby się spalić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 pewnie ze by mogla, ustawia sie wedlug zalecen inne ustawienia gorza zwaaaaarciem a efekty sa raczej niemile dla uzytkownika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 qrcze :/ to nie ma bata żeby podkręcić ten procesor :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 e tam jak to sie mowi no risk no fun , proboj , najlepiej rozpisz sobie wszystkie mozliwe kombinacje i walcz a noz widelec trafisz na cos ciekwaego pozatym jezlei dana kombinacja nic nie da poprostu kump sie nie uruchomi i tyle mialem tak z moja : Lucky Star MVP3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No mam nadzieję ze się nie uruchomi :D bo jak bedzie trzesk :D to kiepsko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Eureka :) ruszyło :P:P na 366 :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...