Aronix Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam! Mam problem z Outlookiem! Zawsze za pierwszym razem po włączeniu kompa gdy sprawdzam poczte, wyskakuje błąd i w tytule podany jest plik - CnxMon.exe i prosi o powiadomienie producenta! Po wyłączeniu komunikatu wszystko jest ok. poczta jest odbierana, ale ten komunikat jest już uporczywy! A gdy komp jest włączony i sprawdzam pocztę później to już to nie wyskakuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aronix Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam! Mam problem z Outlookiem! Zawsze za pierwszym razem po włączeniu kompa gdy sprawdzam poczte, wyskakuje błąd i w tytule podany jest plik - CnxMon.exe i prosi o powiadomienie producenta! Po wyłączeniu komunikatu wszystko jest ok. poczta jest odbierana, ale ten komunikat jest już uporczywy! A gdy komp jest włączony i sprawdzam pocztę później to już to nie wyskakuje! 1346149[/snapback] Jak narazie wyłączyłem to raportowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 antyvirem sprawdź kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...