Szuwar Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam, Planuję zmienić telefon i stanąłem przed pewnym dylematem, mianowicie byłęm już skłonny kupić siemensa sx1 gdy okazało sie że jego bateria trzyma max 3 dni ( realnie 2:/ ) :blink: Czy Mozna do tego telefonu dokupić powiekszoną baterię?? Gosc któy siedzi w telefonach powiedział że nie ma mocniejszych, ale nie chce mi się w to wierzyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak chcesz mieć telefon z bajerami - kupujesz sx1 i płacisz za to krótkim czasem działania baterii Jak cchesz mieć telefon działający długo kup model z mniejszym wyświetlaczem i mniejszą ilością bajerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Siuwar, S60/UIQ tak juz maja ze bateria tyle trzyma... jak nie wymysla nowego ogniwa, to bedzie coraz gorzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Gdyby zaczeli powszechnie uzywac litowo-polimerowych to powinna bez problemy pociagnac tego typu telefon przez tydzien. Przy mojej Nokii 6310i tego typu bateria potwafila trzymac nawet do 4 tygodni i do 2 przy intensywniejszym uzytkowowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ja teraz używam S'M65. I bateria trzyma 3-4 dni(raz może z tydzień potrzymała, podświetlenie na 60%) i nieznalazłem baterii o zwiększonej pojemności ani niczym innym od seryjnej <_< Wniosek taki jak poprzednicy wydedukowali, chcesz mieć bajer to musisz się wyrzec nie brania ze sobą wszędzie ładowarki... Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...