mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Słuchajcie tyle sie trąbi o tym Jacckasie a nigdzie nie słychac o Viva la Bam.Według mnie program Bama Margery jest o wiele lepszy niz jacckas(z samego faktu ze nie robią takich chorych akcji jak Knoxvile czy Steve-O).Jestem ciekawy co wy sądzicie o tym programie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 pod kamerke :/ akurat rozwalaja co odcinek cały dom i to ze swoich pieniędzy, jeżdza do las vaginas tam tez wszytko demoluja ze swoich pieniadzy, rozwalaja ogród i robia rampe z kilkunstu ton betonu, ze swoich pieniedzy :huh: chciałbym miec tyle kasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 YYYY ja jakos nie wierze ze mtv im nie daje kasy za to ;) inna kwestia..... ja i kumple bez kasy robimy chore akcje.... :> teraz mamy zamiar zrobic sobie jaja z policjantow, tylk oczekamy, az 2 kumpli skonczy 18 zeby nie miec problemow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Po[ciach!]e te programy jak sto kilo gwozdzi i to ze stali rdzewnej. Dla debili robione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ale jak widać jest nimi zainteresowanie... I $$$ leci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No ja mysle ze i to i to jest dobra ale VLB lepsze ;) Tzn Jackass ma troche inny klimat :D Mam juz wszystkie sezony Viva La Bam az do ostatniego aktualnego czyli 04x03 ;) I z Jackass'ów tez wszystkie sezony i filmy Jestem maniakiem :D Straight Out Of Compton!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No ja nie mówie ze jacckas jeste gorszy ale wole chore akcje Bama i jego kumpli(zwłaszcza sceny z Don Vito) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak mialem jeszcze mtv, i ogladalem jak margera bije swojego ojca przed kamerami to normalnie [ciach!]ica czlowieka bierze jak mozna byc takim rozpieszczonym gnojkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Widocznie można ale wiesz dla kasy ludzie potrafią wszystko zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 oglądałem jeden odcinek jak robił w domu most zwodzony, wujkowi chyba bling bling kupywał itp;] może słaby to był odcinek ale mi się nie spodobał, chodź koledzy mowią że czasami niezłe jazdy tam są, mówili że jeden typek motorynką przejechał ponad 1000km i wyprzedził swoich kumpli co jechali samochodem, coś jeszcze wspominał że jechali przez europę i przez polskę jechali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Taaa... ale to w Jackassie było.. ;] Jedyne wspomnienie z Polski - to przygraniczne dzi... ekhm.. prostytutki... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ale to jak przez polske jechali to chyba nie był viva la bam,ale to oglądałem jechali bodajże z Londynu gdzieś do ruskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Taaa... ale to w Jackassie było.. ;] Jedyne wspomnienie z Polski - to przygraniczne dzi... ekhm.. prostytutki... :D 1346619[/snapback] na jedno wychodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Steve-O cos wspomniał jeszcze o chipsach - pewnie z biedronki były:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 w gunball 3000 jak zatrzymali sie w polsce to pili leszki i mówili ze to jedne z lepszych piw jakie pili;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 w gunball 3000 jak zatrzymali sie w polsce to pili leszki i mówili ze to jedne z lepszych piw jakie pili;] 1346685[/snapback] wiedzą co mówią :P ps. jak jest to legalne oczywiście, to czy ktoś ma linki gdzie można possysnąć jakieś odcinki ;] B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Viva La Bam, wyje*isty program, lepsze od jackass, ja to z mamą oglądałem, i jej też sie spodobało:D U mnie w klasie jest skład jackass, ale to nie to co tam. Oglądałem VLB jak w centrum handlowym zostali na 24 godziny... Naprawde jeden z lepszych programów, polecam też Wild Boyz, śmieszne ale Viva La Bam wymiata wszystko!!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jakieś odcinki są do zassania na osłoskopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 na bank dostaja kase od MTV . swoja droga bam ma ich troche $$ no a przedewszystkim ma strasznie wyloozowanego starego (starsza tez ale nie tak jak starego) że nie wspomne o don VITO a bam dzieki kasie jak narazie to dla mnie taki wspołczesny piotrus pan robi co chce i kiedy chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Bam jechal przez polske?? nie ogladalem tego odcinka :-| , sam nie wiem kto jest wiekszym wariatem jakassy czy bam mardzer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 no viva la bam jest zajefajny ale zajefajni też są wildboys ze steve-o i party boyem. A co do hajsu to ludzie oni taki hajs za jeden odcinek dostaja co my w 10 lat zarabiamy kiedyś były cribsy z jackassem i bynajmniej biedni nie są. Jackass to padaka niektóre gagi są tak głupie że dajcie spokój, np :blink: zarzygana jajecznica czy skoki do kanału pełnego gófna to już przesada i wcale nie śmieszne. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 http://www.osloskop.net/r/6464.html http://www.osloskop.net/r/9249.html http://www.osloskop.net/r/9314.html No i poszukej se jeszcze w mołku te 3 odcinki z 4 sezonu bo ja juz mam Oczywiscie jeszcze seeduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Leborg to chyba Gumball :D Oglądałem ten odcinek :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No właśnie feluś dobrze mówi w jackassie pełno tego rzygania cięcia sie i inych pierdół.Dlatego wole Bama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Bam jechal przez polske?? nie ogladalem tego odcinka :-| , sam nie wiem kto jest wiekszym wariatem jakassy czy bam mardzer 1346730[/snapback] to nie był ViVa La Bam tylko Jackas, a polskie panie autostrady zbierałe dobre opinie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 to nie był ViVa La Bam tylko Jackas, a polskie panie autostrady zbierałe dobre opinie ;P 1347013[/snapback] nie powiedziałbym że wszystkie to polskie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Po[ciach!]e te programy jak sto kilo gwozdzi i to ze stali rdzewnej. Dla debili robione. 1346239[/snapback] nic dodac nic ujac :| a jednaka dodam - bo mnie to nurtuje, co was w tym tak kreci? przeciez to nedzia jak kiepscy Edytowane 24 Marca 2005 przez ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Czasami fajnie jest pośmiac sie z ich idotycznych wyczynów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Leborg to chyba Gumball :D Oglądałem ten odcinek :F 1346848[/snapback] nie moja wina ze m jest blisko n a palce są krzywe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ... nie to twoja mama niepotrzebnie biła cie patelnią po rękach jak probowales ukrasc kawałek ciasta :D Sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...