Hubert Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 oni maja niezlych sponsorow...na poczatku BMW ich sponsorowalo i w pierwszym odc. zniszczyli 5beemek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Biedne beemki:(, ale cóż, taki ich los był widzocznie, weź pod uwage, że samochody Don Vito długo nie żyją;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 widzicie co te programy robia z ludzmi? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ale jadnak dużo ludzi to ogląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Tak samo jak wiele ludzi oglada Brazylijskie Tasiemce albo KLAN :D Dla kazdego wedle upodobania. :D Najbardziej z calego Jackassa bawi mnie ten koles który w Jackass The Movie wygrał ten rower :D Nie pamietam jego nazwiska.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Co do KLANU to sie zgodze ale brazylijskie tasiemce to lekkie przegiecie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoorek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 w gunball 3000 jak zatrzymali sie w polsce to pili leszki i mówili ze to jedne z lepszych piw jakie pili;] 1346685[/snapback] o ile dobrze widzialem, to chris pontius trzymal Zywca a nie Leszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Słuszna uwaga to był żywiec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 zywiec jest przereklamowany, ostatnio go zchemizowali jak Dosie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 sorry za OT, ale to mnie troche wnerwia ( mentalnosc debili z usra ), rozwalaja w kazdym odcinku jakis sprzet za niezla $$$, dostaja od czorta $$ za to , tylko ciekawe czy ktokolwiek z nich pomyslal, ze mogliby zamiast niszczyc sprzet za ilestam $$ i kupowac go od nowa, przeznaczyc te pieniadze na jakies organizacje charytatywne. NO wnerwia mnie to jak trabia ze iles tam ludzi na swiece gloduje, ze musza przezyc za mniej niz 1$ na dzien , a potem rozwalaja spret :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Chyba zyjesz w innym swiecie niz inni ;]] Co do Viva La Bam. Czasami mnie denerwuje jak on leje swojego ojca albo poniewiera matke. Ale w sumie musza im sporo placic zeby sobie na takie rzeczy pozwalali. Miejscami nie moge usiedziec w miejscu ze smiechu jak widze co oni tam robia ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 moga mi ta kase dac a nie te bmki kupowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Napisz do nich moze ci cos na kąto przeleją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Na "kąto" napewno nie.... Ale na konto -> możliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Sorry zamiast iść do przodu to sie cofam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Dlatego ja "skakam" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 moze mam spaczone poczucie humoru moze ja jestem spaczony :] ale co jest smiesznego w tym bamie :/ ze rozwala samochod... ze robi rampe w chacie ze obraza i leje ojca ze ma w [gluteus maximus] co oni mysla o tym :x nie wiem dla mnie to moze glupie jest ale nie smieszne [; wole bardziej hardkorowe jazdy :P lol bez przesady ale szczeze powiedziawszy smieje sie tylko jak ogladam jacass albo dirty sanczez :P czy jak sie to pisze :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 a co jackass moze jest mniej głupi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 DON'T FEED PHIL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Chodzi oto zeby sie do tego zdystansowac nie przezywac, ze Bam leje ojca czy robi rozpierduche w domu. Ja sie smieje z tych absurdalnych akcji, ale zeby bawic sie przy takim "durnym" spektaklu trzeba miec na tyle inteligentne poczucie humoru zeby nie brac do siebie tego co sie widzi :P ! DON'T FEED PHIL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) DON'T FEED PHIL - to byla btw spora inwestycja ;] Ale nie tak duzo jak walka miedzy Bamem a Knoxvill'em ;] Biedny Hummery ;] Edytowane 27 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaraz bedziemy wszystkie odcinki opisywac ;) Ogolnie ja bym nie wytrzymał i bym komuś wy**** ;) Ale to była wojna zartów :D Piana i motor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka:) Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ojojoj słuchajcie VLB chowa sie przu Jackassach naprawde!! Wspaniały J.Knoxwille i Sleep-O:P sa niesamowici i tak sexi ze nie moge! kocham Cie J.K i S-O pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ojojoj słuchajcie VLB chowa sie przu Jackassach naprawde!! Wspaniały J.Knoxwille i Sleep-O:P sa niesamowici i tak sexi ze nie moge! kocham Cie J.K i S-O pozdawiam 1357297[/snapback] Knoxwille to jeszcze jakos wygląda, ale Steve-o :lol: nie moge z tego postu :lol: PS bez obrazy oczywiscie, ale mało się tu widzi takich rzeczy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) jestes gejem?:D ja nie umiem odróżnić czy jeden facet jest przystojniejszy od drugiego. PS. Nie mówie o skrajnosciach. Edytowane 29 Marca 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jestes gejem? bo ja nie umiem odróżnić czy jeden facet jest przystojniejszy od drugiego. PS. Nie mówie o skrajnosciach. 1357695[/snapback] czy wszystkie osoby tu przebywające to mężczyźni ?? <_< nick bardziej wskazuje na dziewczynę, ale nie wiadomo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jestes gejem? bo ja nie umiem odróżnić czy jeden facet jest przystojniejszy od drugiego. PS. Nie mówie o skrajnosciach. 1357695[/snapback] Radziłbym Ci wyedytować post... Lub chociaz dodac emoty... Bo poznasz złośc Grzecha... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 moja siorka tesz mowi ze knoxville jest sexy. mechlik - przeciez nie obrazilem grzecha :D chyba, ale czasami faceci mowia ze jakis kolo wyglada nieatrakcyjnie a wielu dziewczynom sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Facet jak sie obudze, włącze komputer, wejde na forum a w Twoim poście będzie nadal to co jest....... :angry: Nie jestem gejem do ...... nędzy, ale mam oczy i chyba widać kto się jakoś prezentuje a kto nie. I bez bzdurnych spekulacji na mój temat - sam się zastanów nad tym co przed chwilą napisałem. Do jutra wortigern <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Moment w którym gosc wygrał rower to nie był Jackass the Movie, tylko Haggard (Sieczka) ... Czyli pełnometrażowy film z fabułą i normalną reżyserią :D Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...