Novy Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 1 Mbit sciaganie, 256 Kbit wysylanie, abonament 649 netto. Jestem ciekawy czy ktos z Was ma z tym stycznosc i jak to chodzi :?: .Opis jest dostepny Tutaj. Cena wyglada bardzo konkurencyjnie w stosunku do providera z ktorego teraz nasza siec ma neta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja mam to (oczywiscie nie cale dla siebie :D) i jestem calkiem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja mam to (oczywiscie nie cale dla siebie :D) i jestem calkiem zadowolony.Spoko :) , ja tez nie tylko dla siebie to planuje ale na jakies 25 kompow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja mam na 35 kompow - 1Mbit. W godzinach od 23:00 do 14:00 chodzi jak burza, niestety popoludniu do mniej wiecej 22:00 jest tylko jakies 2x razy szybsze od SDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 1 Mbit sciaganie, 256 Kbit wysylanie, abonament 649 netto. Jestem ciekawy czy ktos z Was ma z tym stycznosc i jak to chodzi :?: .Opis jest dostepny Tutaj. Cena wyglada bardzo konkurencyjnie w stosunku do providera z ktorego teraz nasza siec ma neta... widzialem u kumpla jak to biega, bardzo mi sie transferki podobaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja tam i tak wole swoje lacze :) I w dodatku i ile taniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Skandal i zlodziejstwo w USA lacze ADSL 1mbps/256 kbps kosztuje 29.99$ miesiecznie. A w Skandynawii lacze 10mbit bodajze chyba cos kolo 100 paru $ za miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja mam dsl 256kb/s za 90zl za miecha:D taki Poznań!!!!!!oczywiscie tylko dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja mam dsl 256kb/s za 90zl za miecha:D taki Poznań!!!!!!oczywiscie tylko dla siebie Tez mieszkam w Poznaniu i tez chcialbym miec takie lace ... skad masz to lacze i gdzie mieszkasz .. oraz czy ta firma oferuje szybsze lacze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Firma to echostar pod www.echostar.pl masz wszycho oferuja do 2mbit tanio w <span style="color:red;">[ciach!]</span> bo chyba cos kolo 300zl za miecha mieszkam na Wnogradach dokl os. Kosmonautow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 dsl tpsa jest super 4 megabity za 200 na miecha 1 mega wysylanie - transfer 0.5 megabajta na sek - mam wlasnie cos takiego pieknie chodzil......... nie pytajcie dlaczego tak tanio i tak szybko bo juz pisalem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Dlaczego tak szybko i tak tanio???;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 z tego co piszecie to drogie te lacza wszedzie tylko w telekomunie jest tak tanio - no moze z tego lacza 8megabitow wyciagne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...