Bartek1986 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam problem z moim Windowsem. Miałem zainstalowanego windowsa Xp na dysku C. Coś mi się popsuło i jak wgrywałem na nowo to przez przypadek wgrał mi się na D. Sformatowałem dysk D i C. Wgrałem na nowo Wndowsa na C, ale pokazuje mi sie wybur 2 windowsów. Nie wiem dla czego tak sie dzieje. Ten jeden i tak nie działa. Proszę o pomoc, jak mogę wywalić ten wybór windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 w pliku boot.ini usuń opcję wyboru drugiego systemu, albo ustaw czas na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 boot.ini znajdziesz na c plik ten jest ukryty a wiec musisz wlaczyc widok plikow ukrytych, usun niechciana linijke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Plik boot.ini mozna edytowac z system-zaawansowanie i wlasciwosci uruchamiania i odzyskiwania. Tam jest opcja edycji pliku boot.ini oraz kilka funkcji ktore pozwola zlikwidowac twoj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1986 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Dzięki wam wielkie. Problem ustąpiił. Taka głupia rzecz a jak cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...