Czepek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 mam problem z odczytaniem filmu. Wyskakuje mi taki bład. "Nie Znaleziono kombinacji filtrów do zrenderowania strumienia AviTag:DI3" Czy to jest wina braku jakiegoś kodeka ?? gdyż film włacza sie z takim błedem na dwóch komputerach. starym i nowym. Na każdym są inne kodeki. A moze po prostu fim jest uszkodzony ?? Wszelkie sugestie będą mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 gspot poszukaj programu wyświetli ci jakich kodeków ci brakuje.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czepek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Wszyskie kodeki są zainstalowane wymagane: jak naciskam render to mam rendering filed. Co to moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...