themeler Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Mam win 2k PRO + SP4 i gdy pewnego razu wlaczylem "dodaj/usun programy" po prostu pojawilo sie puste okienko :blink: przy wlaczeniu panelu sterowania ikonki pojawily sie po lewej stronie w osobnej ramce :blink: screen: http://www.themeler.republika.pl/bledy&problemy/blad2k.jpg Dodam ze po wlaczeniu "moje miejsce sieciowe" tez nic mi sie nie wyswitla ale w total commanderze jest wszystko ok. (jezeli chodzi o otoczenie sieciowe). skanowalem kompa avastem: nic, adawarem: nic, spybotem: nic :/ Edytowane 24 Marca 2005 przez themeler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoT Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Na screenie w tle widze ze masz zainstalowanego irca. Czy aby nie złapałeś jakiegoś trojana albo wirusa?? Przepusć przez kompa jakiegoś dobrego antywira. Avast nie zawsze wszystko znajdzie (jak każdy freeware) :) Chociaż rzeczywiście screen ciekawy. Też bym się ździebko zdziwił. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...