Pyra Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam Jest to mój pierwszy temat/post na tym forum, więc jeżeli w złym miejscu załóżyłem ten temat to przepraszam. Mam słabego kompa no i mam zamiar delikatnie go ulepszyć ponieważ niedługo będe miał nowego ale musze z tym wytrzymać jeszcze jakiś czas... No więc tak : duron 755 mhz riva tnt2 128 sram win XP pro płyta główna nie wiem jaką mam no i planuje dokupić 128 sramów = 90 zł i gf 2 = 50 zł No i możecie mi powiedzieć czy ma to jakiś sens ? No i jeszcze jedno pytanko jak przyśpieszyć działanie win XP bo słyszałem że są jakieś programy w tym celu ale ja się na nich nie znam i prosze was o instrukcje co i jak zrobić. Ludzie którzy mi dali ten link do forum mówili że moge tu otrzyamać szybką i fachową pomoc, więc myśle żę się nie zawiode : D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 W dziale FAQ masz o podkręcaniu, ściągnij sobie everesta albo sisoft sandre to sie dowiesz wszystkiego o kompie (ja osobiscie polecam everesta), co do ramu to chcesz zrobic duala?? Grafike to chyba warto zmienić a potem podkręcić (riva tuner) wiem bo sam moją podkręciłem (początek oc:D). Co do ramu to chyba też warto ale pamiętaj musi być tej samej firmy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 co do przyśpieszenia win xp to jest FAQ.to raz a dwa może byś opchnoł płyte gł kartę graficzną pamięci i dołożył kasę i kupił coś nowszego :>?.lub to co masz dokupił to co chcesz i podkręcił..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 w sumie to narazie miałem ochote kupic 128 ram , gf 2 i procka durona 1.2 ale nie wiem czy mi to podejdzie do płyty gł. a co do podkręcania tego co mam to zaraz zabieram się do lektóry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Wg. mnie to bys musial sobie calego kompa wymienic :) Co do XP to nie wiem czy uzywanie go na tym komputerze ma jakikolwiek sens. Nie dziw sie ze ci wolno chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 windows na początku będzie śmigał albe po niedługim czasie będzie się strasznie ślimaczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam Jest to mój pierwszy temat/post na tym forum, więc jeżeli w złym miejscu załóżyłem ten temat to przepraszam. 1346432[/snapback] A nie wiesz o tym że przed napisaniem posta trzeba przeczytać regulamin? http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Przeczytaj a potem zmień tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) hehe :P wątpie że miałby ochote na duala bo raczej jego płyta główna nie obsługuje tego a poza tym chce dokupić jeszcze jedną kość więc nie będzie taka sama jak ta którą ma... czyli dual odpada :P poza tym to napewno komp będzie chodził Ci lepiej (szczególnie gierki) ale gf2 za 50 zł?? ostatnio kumpel kupił gf4mx 440 za 60zł więc może poszukaj tańszej oferty :P i później wszystko podkręć i jeszcze sobie pograsz w NFS:U :P P.S. sgj - ja jeszcze nie czytałem regulaminu a kilka wpisów już nadziergałem :P Edytowane 24 Marca 2005 przez Boss87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) P.S. sgj - ja jeszcze nie czytałem regulaminu a kilka wpisów już nadziergałem icon_razz.gifto sie do tego nie przyznawaj:) a co do grafiki to jemu chyba chodzi o GF2MX!! dokup se ramu i XP powinien ci bardzo fajnie chodzic:P powylanczaj w nim bajegki, zbedne procesy i bedzie git Edytowane 24 Marca 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...