q3Jarz4b Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Czesc. Ostatnio spotkalem sie z takimi kingstonami. Nie mam pojecia co to za kostki. Z gory dzieki za pomoc i jesli ktos by wiedzial jak to sie kreci tez by bylo super. Pozdrawiam, a tu macie foty. EDIT: Google mowi ze to Mosele, ale jakich mozna sie wynikow spodziewac? A poza tym nie wiedzialem ze sa montowane w KVR400C3A, myslalem ze tylko w egzemlparzach z CL2,5. Edytowane 24 Marca 2005 przez q3Jarz4b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ja przy 2,5-3-3-8 wyciągnąłem max 230MHz stabilne. Jednak o jakich kolwiek 2 w timingach nie ma co liczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Logo wskazuje, ze to mosel vitelic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...