goldenSo Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam, Posiadam na stanie 512mb Hynix D43, mam zamiar wstawić do środka 2xKingstone 512mb. Moja mobo to ABIT NF7-S. I tutaj pojawia się pytanie, czy pamiątki niebędą się ze sobą gryzły? Czy mobo wstanie z zapełnionymi 3ma bankami pamięci, czy pamięci wytrzymają?(niezależy mi na mocnym oc, max 400mhz czyli tyle ile fabryka zaleca :) ) Z góry dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam goldenSo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Up porządkowo statsowniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 jak poczytasz o nfce to się dowiesz że dual 2 x512 działa ale z pewnym zgrzycikiem,, a jak jest z trzema modułami ?? spytaj w wątku a tej plycue prędzej tamznajdziesz kogoś kto to przetestował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...