Lupus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jw. System nie uruchamia NIEKTÓRYCH plików exe. po protu klikam i nic. Wiekszość chodzi, ale zdarzają sie takie które nie działają. Nie sa uszkodzone bo ściągałe je ponownie. Dawniej chodziły np. sterownik od skanera. Działał a teraz nawet instalator nie startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mialem tak kiedy okazlo sie ze maialem wirusa JEFFO.Przeskanuj kompa jakim antyvirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mialem tak kiedy okazlo sie ze maialem wirusa JEFFO.Przeskanuj kompa jakim antyvirem 1347129[/snapback] Nie mam wira. Cały cas mam włączonego NOD32 a teraz odpaliłem jeszcze MKS online. Czysto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...