rudyokole Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Proszę pomórzcie wybrac jak najlepszy procesor na płytę ga-7va. prosze doradzcie coś rozsądnego. Z gory wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Do podkręcania, czy nie? Za ile? Nowy, czy używany? Do jakiego komputera (reszta konfigu)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyokole Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Co do podkręcania to nie koniecznie. Cena to 400 zyli max ,zdecydowanie nówka. Reszta sprzetu to: GeForceFX 5200 PixelView 128mb 128bit 256mb + 512mb ddr400 samsung 80gb zasilacz Mode Com 350 wat Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ja tu widze tylko jedna mozliwosc: AMD Athlon (Barton) XP-M 2500+ <- poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ja tu widze tylko jedna mozliwoscJedna, ale za to bardzo dobra. :) Pełno tych procesorów na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyokole Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jestwście pewni że dlatej płyty to naj lepsze rozwiązanie? Bardzo zależy mi na stabilności/ Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Nooooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...