Painkiller Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak myślicie to będzie kolejna robnięta nawalanka czy może coś się poprawi? Jak widzicie trzecią część postala jak chcielibyście żeby wyglądał ITD. ITP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Najchętniej to zeby wogóle nie wyglądała bo idiotyczniejszej gry w zyciu nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Osobiście nie grałem w tą gre, ale z tego co słyszałem to poprostu jest głupia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Osobiscie to ona jeszcze niewyszła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Poprzednie części były żałosne nic nowatorskiego nie wnosiły ani graficznie ani w sferze grywalności więc 3 pewnie też będzie przeciętna , ale dodam że chciałbym się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) E tam, ja skończyłem jedynkę i dwójkę, i bardzo mi się podobały. Akcje w 2jce były takie, że mózg staje :) Teraz mam dodatek, niebawem się zabiorę za niego (Apocalypse Weekend). Edit: Głupoty gadacie kolego, engin był Unrealowski i grafa była super, poftarzasz to co w gazetach pisali, a w gazetach nie mogli sie podniecać grą zbyt brutalną :) Grafa była super, dalej jest fajna, tylko doczytywanie mierziło - ale znów mapa była przeogromna ! Edytowane 24 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Osobiscie to ona jeszcze niewyszła :wink: 1347489[/snapback] Chodziło mi o strasze części... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Nie wyjdzie. Uciekający z nożyczkami pożucili kolesia i tworzą inną grę, a termin jej wydania to ok. 2008. PS- też mam wszytkie dodatki do Postal 2 :) Gra była niezła, ale spieprzyli po całości strzelanie z M16. No ale kanister i zapałka to już miodzik był :D Jak się mi zechce, to Apocalipse Weekend też odpalę. Za to Postal 1 był nadwyraz słaby ( 1997). Wtedy zagrywałem się w Syndicate Wars i z lubością wyżynałem pół miasta i podkładałem bomby po kościołach :lol: Edytowane 24 Marca 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 postal 1 był słaby ?! ?! był wypasiony !!!!!!!!!!! dzwiek, odglosy byly niezłe :D specjalny klawisz do dobijania ludzi... grywalnosc przedewszystkim dwójka ? hmmm... zagrywałem sie w demko potem pełna wersja przyniosła niewiele wiecej radochy, bo ochlonelem z podniecenia i juz mi nie wystarczało obcinanie głow łopatą, olewanie, podpalanie, ostrzeliwywanie ludzi gra była dobra mogła byc tak jak glosi reklama - Postalem do kwadratu jednak nie wykorzystano mozliwosci scenarisza i enginu powinno sie dac poćwiartowac cialo w dowolny sposób ! :evil: npc powinny byc mniej wytrzymale zeby zabic panienke w bluzeczce z dekoltem musiałem władowac w nia 3/4 maga M16 :lol: moze miala kevlarową kamizelke ? albo z wkładem ceramicznym :lol: pozdro dla wszystkich wielbicieli postala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jedynka to byla jest i bedzie klasyka do konca zycia a dwojka byla by fajna gdyby nie tragicznie zakonczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 w dwójce fajnie sie kota zakladalo na lufe:D (jako tlumik) ale ogólnie to była krótka i nudna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Marudzicie - gierka miała stanowić i stanowi tylko i wyłącznie wyżywkę :) .... W nią się nie gra żeby przejść, tylko żeby zrobić jak największą rozpierduchę .... AI jest na tyle sensowne że fajnie się patrzy na reakcje przechodniów. Ukryta misja z Osamą rządzi :D Za to Weekend sobie odpuście, padaka :mur: Edytowane 25 Marca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie przypominam sobie by trzecia czesc miala sie ukazac. Pamietam tylko ze ma wyjsc jakis dodatek do dwojki i programisci zastanawiaja sie nad zupelnie nowa gra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 gry.wp.pl Wejdź sobie do działu gty wpisz postal naciśnij enter i będzie postal 3 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...648,15552141,-1 od razu wejdziesz na tą strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 chyba że tak! A jak zaczną postala 4,5,6,7,8,9,10 robić? Postal 10 na enignie Unreala 3? co o tym myślicie? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 To bedzie strasznie słaby... Przyjmujac ze postal bedzie wychodził co 2-3 lata... Engine U3 bedzie wtedy juz przestarzały.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom4!3k Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A mi sie POstal 2 podobał :lol: Sikałeś na księdza i innych ludzi kotami strzelałeś i wogule śmieszna gierka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie byla taka zla al szybko sie nudzila i te doczytywanie ;o juz mneij doczytek w hl2 bylo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ja uważam że postal 2 jest fajną gierką do wyrzywania isę było w niej kilka błędów ale dało się je przeżyć :D . Ale miała jeden wielki minus doczytywanie się mapki :[ a w postala 1 grałem tylko w demo imi się nie spodobało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Postal 2 strasznie szybko się nudził i to było głownie strzelanie we wszystko co się poruszało...ale pomagała się odstresować :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) A mi się Postal 2 podobał. doczytywania rzeczywiście tragiczne, no ale za to sama fabuła która była bardzo rozwinieta :wink: No ale zawsze chciałem kogoś oblać benzyną i podpalić :razz: Edytowane 1 Stycznia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ...i zgasić własnym moczem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Po kiego grzyba to odkopujecie? Miał zginąć śmiecią naturalną! Ochhh jakie to smuntne! ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4213L Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Postal 2 był krutki i nudny :lol: taa na najniższym poziomie to racja ale skończ postala na poziomie They Hate ME :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ale nam cały czas o ten poziom chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Postal ? Hę ?! Słaba i tępa jak jasna cholera. IMO jeden z największych gniotów w jakie grałem. Przeszedłem całą 2 w mig, krótka, tępa i nudna. Postal 3 ? Dziękuję, nie bawią mnie takie gry, postoję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A mnie się jedynka podobała :) No i co z tego że głupia ? :P Zabawa była przednia, a o to właśnie chodzi w grach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a mnie bawi to, że ten temat ma juz rok i nie ma w nim nic o Postalu 3 tylko jakies wypowiedzi na temat wczesniejszych Postali każdy pisze tylko ze postal 2 był fajny/do [gluteus maximus] temat o Postalu 2 juz jest ;) a ten raczej nie powinien miec prawa bytu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Hah! Dobra uwaga! Ja przeczytałem kilka postów i skumałem że jadą po starym dobrym postalu, wiec poczułem się w obowiązku go bronić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Podobno postal 3 ma nie wyjść... więc po co wogóle ten temat ? o.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...