zimn Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Podobno postal 3 ma nie wyjść...a szkoda bo gerki odstresowujące są potrzebne Edytowane 14 Lutego 2006 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Podobno takze ma wyjsc :P Wiec nie wiadomo komu ufac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 :-P nawet ciekawie wygląda. mam nadzieję, że tym samochodzikiem będzie można jeździć :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 No to czekamy już mam ochotę kogoś osikac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 gierka dla psycholi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Jakoś po zagraniu wiele razy w 2 nie miałem ochoty iść na cmentarz olać komuś grób, albo nabić kota na lufę shotgun-a <_< . Czekam z niecierpliwością na 3 bo 2 to dobry odstresowywacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Prędzej się doczekamy filmu niż Postala 3 http://www.youtube.com/watch?v=3KvR0Wkbs6k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Według tiscali gra jest tworzona na silniku source a premiera to wrzesień 2008. Pojawić ma się na pc i x360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ufff , jak source to chyba nie dadzą rady popsuć opytmalizacji , jak to miało miejsce w Postal II. Już się nie mogę doczekać aż osikam jakiegoś kolesia w blasku HDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Mnie osobiście gierka wogóle nie pociągnęła. Była nie zbyt ciekawa, nudna momentami aczkolwiek można było sie fajnie i co najważniejsze bezkarnie znęcać nad mieszkańcami tej śmiesznej mieściny gdzieś na zapupiu ;] Postal 3, jeżeli twórcy troszkę dojrzeli do dobrego tytułu może być ciekawy a po zobaczenia screenów (które chyba raczej pod wersję na X360 są) mogę powiedzieć że szykuje się smakowicie. No ale zobaczyły bo teoretycznie nie wiadomo wogóle czy gra zobaczy światło dzienne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A co to rzut psem :P. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 mnie to wygląda na małego rosomaka niżeli psa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Połowa tu widzę opowiada "a nie grałem bo prostacka, bo tępa, bo ograniczona, bo coś tam". Założę się, że co najmniej połowa z tej połowy jednak grała tylko się nie przyznaje. Bo nie wypada czy coś? Ludzie. Gierka prosta jak drut, zaspokaja najbardziej pierwotne instynkty. Stworzona żeby nie myśleć tylko się wyżywać. Taka była z założenia i taka się okazała w rzeczywistości. Grafa wydaje mi się też celowo nie fotorealistyczna żeby jednak każdy wiedział, że to gra a nie ulica. Można było się odstresować. Spełniła swoje zadanie. Zarówno 1 jak i 2. Co do tematu, czyli 3. Jeśli będzie- świetnie. Jeśli nie- nie będę płakał. Screeny zapowiadają się fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Szczerze to nigdy nie przepadałem za tą gierką, jedynie dwójkę obczaiłem, ale po 10 min..bye bye, wogóle mnie nie kręciła w porównaniu z kumplami, którzy jarali sie heeee jak dzieci :blink: dla mnie to totalne dno, kurf....ludzie już naprawdę nie mają żadnego umiaru, zrobią wszystko, żeby tylko opchnąć gierę, straszna prostota //zabijasz, wyżwyasz sie, sikasz na groby...kurf... :lol2: !!!!! albo strzelasz, jakimś kotem, ?psem? a fujjjj..."straszna durnota i prostota" jak dla mnie to może ten badziew nie wychodzić... <_< no chyba, że będzie można nabić teściową w bazookę, bądź zapodać laske dynamitu do gardziocha :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Oba Postale ukończyłem, jeszcze dodatek do 2giego czeka. Świetne gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Oba Postale ukończyłem, jeszcze dodatek do 2giego czeka. Świetne gry! Jak dla mnie ta gra jest "chora' ;) Już nie mogę się doczekać trójeczki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Mogli by dać troszke lepszą grafe, gierka będzie bdb jak 1 i 2(w dodatki niestety nie grałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ta gra jest świetna, własnie o tą głupotę w niej chodzi, że nie ma innych takich gier - dlatego ta jest wyrózniona [; i wciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 trailer z gry :D http://download.gametrailers.com/gt_vault/...cam_gp_h264.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) trailer z gry :D http://download.gametrailers.com/gt_vault/...cam_gp_h264.wmv Grafika znacznie uległa zmianie, upadające ciała rodem z Hitmana, w sumie nic ciekawego ale i tak zagram :-P Edytowane 28 Lipca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Postal3 potwierdzone na Q2 2008. W grze Postal3 developer (Running With Scissors) zastosuje engine Source z Valve. Źródło i screeny na Gamespot: http://www.gamespot.com/pc/action/postal3/index.html Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Watcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 wow Source :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Dude powraca Postal III E3 2008: Destruction Gameplay Wygląda beznadziejnie ;) jeszcze ten zwalony shader pod koniec gameplaya ;) Edytowane 18 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Wygląda tak trochę ...kreskówkowo? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 To ma być wersja na PSP, czy żart ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Nie no spoko... source jest najlepszy. buhahaha. Mniejsza z grafiką. Nie jest znowu taka ważna... buhahaha po raz kolejny... ale mnie podoba się jak biega na boki. :cool: Puszczam sobie ten materiał już któryś raz z kolei i muszę przyznać, że jest fajna muzyka. :D Edytowane 18 Lipca 2008 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Tjaaa, Postal niby jest chory .... nikt nikomu nie kaze robic tych wszystkich chorych rzeczy w Postalu, w dwojce byly proste czynnosci do wykonania :) Edytowane 19 Lipca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Ruchy bohatera są bardzo nienaturalne. Jak to się stało, że polał samochód benzyną, a on sam się zapalił? Ciekaw jestem skąd wyjął tego psa. To będzie chora gra. Edit zauważyłem, rzucił zapałkę ;] Edytowane 19 Lipca 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Dziwne, ale chyba wygląda gorzej niż 2-ka :P Jak nie będzie sikania na ludzi i wymiotowania na mięso w sklepie, to nie zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...